MIERCURI, 04 DECEMBRIE 2019

”De 12 ori Crăciunul”, povestea unei lecții de viață

Sâmbătă, de la ora 14.00, (în reluare, de la 22.00), Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”De 12 ori Crăciunul”, povestea unei femei care trebuie să învețe o prețioasă lecție de viață. Dar, până să își dea seama care este aceasta, ea este captivă într-o buclă a timpului.

Kate are parte de un Crăciun magic, pe care îl retrăiește de… 12 ori. La miezul nopții, în Ajun, ea își dă seama ca ziua ce va urma este, de fapt, aceeași zi cu precedenta. Practic, ea retrăiește Ajunul de 12 ori! Și tot de atâtea ori se întâlnește pentru prima oară cu un bărbat pe nume Miles, pe care nu-l știa. Kate este prinsă între acesta și fostul ei iubit, Miles. Însă, nu știe, până la un moment dat, care este scopul retrăirii Crăciunului. Cum tot nu-și dă seama ce are de făcut, femeia decide să se bucure de magia Sărbătorilor.

Dacă va rămâne cu fostul, dacă se va reîntoarce la Miles și dacă și-a dat seama de ce este prinsă în această buclă a timpului, aflați sâmbătă, de la ora 14.00 (în reluare, de la 22.00), Happy Channel, urmărind filmul ”De 12 ori Crăciunul” (”12 Dates of Christmas”).

Distribuție: Amy Smart, Mark-Paul Gosselaar, Jayne Eastwood

COMENTARII

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 13 ore

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 1 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 1 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

”Acesta e singurul lucru stabil din viața mea”, mărturisește Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 21.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Iată ce spune Özge Özpirinçci despre personajul ei din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 2 zile

Özge Özpirinçci a revenit la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite personaje: Bahar, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial ajuns la cel de-al treilea sezon, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »