JOI, 29 NOIEMBRIE 2018

De astăzi, Happy Channel dă startul maratonului filmelor de Crăciun

 Începând de astăzi, joi (29 noiembrie), Happy Channel aduce în fața publicului filme de Crăciun, care se vor difuza de luni până vineri de la ora 18.00.

În această seară, de la ora 18.00, la Happy Channel puteți urmări filmul ”Dragoste la -40 de grade”. Vineri, tot de la 18.00, Happy difuzează filmul ”Schimb cu Moș Crăciun”, iar de la 20.00, ”Crăciun în fiecare zi”.

Duminică, 2 decembrie, de la 18.00, la Happy începe filmul ”Îngerul de gheață”, iar de la 20.00, ”O iubire neașteptată”.

Dacă în cursul săptămânii filmele de Crăciun sunt difuzate de la ora 18.00, în fiecare weekend, de la aceeași oră, telespectatorii Happy vor putea urmări câte două filme dedicate Sărbătorilor de iarnă. Astfel, din 6 decembrie, de luni până joi, de la ora 18.00, Happy Channel difuzează alte filme de Crăciun. Iar vinerea, sâmbăta și duminica, poducțiile de sezon se difuzează de la ora 18.00 și de la 20.00.

COMENTARII

Cum se traduce numele protagonistului din ”Legea familiei”? Iată ce înseamnă ”Bulut”

acum 3 ore

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”, serialul numărul 1 al Turciei, difuzat în ROmânia, în eclusivitte, de postul Happy Channel.

Cine e copila aceasta cu bucle? O recunoașteți? O vedeți la Happy Channel

acum 5 ore

Îmbrăcată ca un fulg de nea la o serbare școlară. Cine să fie, oare, copila cu bucle din imaginea de mai sus? O recunoașteți? Vă dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel, de luni până vineri! Ei, ați ghicit? Răspunsul, mai jos, în articol. * * *...

Iată cum arăta copila din serialul ”ELIF” la doar câțiva anișori. Zici că era o păpușă

acum 1 zile

Serialul turcesc ”Elif” se difuzează de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 13.30, câte două episoade.

”Pasărea Spin”, de marți, până vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

"Pasărea spin”, miniseria câștigătoare a 4 Globuri de Aur și a 6 premii Emmy, se poate vedea la Happy Channel. De marți, 19 febuarie, și până vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Happy aveți o emoționantă poveste a unei iubiri interzise.

Aras Bulut din ”Legea familiei” a fost desemnat „Cel mai bun actor al anului 2018”

acum 2 zile

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în serialul ”Legea Familiei”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în zilele de miercuri și joi, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »