LUNI, 17 DECEMBRIE 2018

Filmele săptămânii, la Happy Channel. Maratonul filmelor de Crăciun continuă

În ultima săptămână de dinaintea Sărbătorii nașterii Domnului, Happy Channel continuă maratonul filmelor de Crăciun și difuzează, zilnic, filme pe care le puteți urmări alături de întreaga familie. Comedii, musicall, filme romantice. Iată ce veți putea urmări la Happy în săptămâna 17-23 decembrie 2018.

Luni, de la ora 18.00: ”Reuniunea de Crăciun”.

Marți, de la 18.00: ”Ai grijă ce-ți dorești de Crăciun”.

Miercuri, de la ora 18.00: ”Crăciun în Palm Springs”.

Joi, de la 18.00:Bătălia Beculețelor”.

Vineri, de la ora 18.00: ”Dansează cu mine”. Iar de la 20.00: ”Un crăciun imprevizibil”/

Sâmbătă, de la ora 18.00: ”Parada de Crăciun”. De la ora 20.00: ”Cel mai dulce Crăciun”.

Duminică, de la 18.00: ”Crăciun în fiecare zi”, Iar de la 20.00: ”Crăciun pe portativ”.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 16 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 29 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 38 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 40 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 44 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »