JOI, 07 NOIEMBRIE 2019

Frumoasa Mira Sorvino, într-o poveste emoționantă. Vineri, la Happy Channel

 Vineri, de la ora 17.00, o veți putea urmări pe frumoasa actriță Mira Sorvino într-un film emoțioant: ”Un Crăciun de neuitat” (A Christmas to Remember). Povestea unei femei care își regăsește liniștea după un lung șir de dezamăgiri.

În preajma Crăciunului, Jennifer (Mira Sorvino), o vedetă tve, simte nevoia să se rupă de lumea vedetelor și să fugă cât mai departe. SĂ găsească un loc unde nu o cuoaște nimeni. Și pornește la durm. Doar că, la un moment dat, ea are un accident în urma căruia devine amnezică și trebuie să o ia de la zero. Un bărbat văduv, tată a trei copii, se oferă să o găzduiască și îi oferă tot confortul. Pe măsură ce trece timpul, ea începe să își amintească frânturi din trecutul ei. Însă, Jennifer se atașează atât de mult de ”familia ei adoptivă”, încât începe să-și pună problema dacă să rămână cu ei sau să revină la viața ei de vedetă tv.

”Un Crăciun de neuitat” (A Christmas to Remember), în vineri, de la 17.00, la Happy Channel.

COMENTARII

Un bărbat sărbătorește Crăciunul în fiecare zi

acum 1 zile

Întreaga poveste a ciudatului bărbat o aflați luni, ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul “Craciun zi de zi” („Forever Christmas").

Poveste de dragoste cu Warren Beatty și Annette Bening. Duminică, la Happy

acum 1 zile

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii o emoționantă ”Poveste de dragoste”, un film cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale.

O mai știți pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? O puteți revedea, duminică, la Happy Channel

acum 1 zile

Duminică, de la ora 14.00, telespectatorii o pot revedea pe fruomasa blondă într-un alt rol: acela al unei femei obsedate de muncă, în filmul ”Holidaze: Din nou acasă” (”Holidaze”).

9 întrebări pentru protagonista serialului ”ELIF”

acum 1 zile

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, i-a acordat un interviu lui Vlad Gherman și echipei Happy Channel. Iată, mai jos, câteva întrebări și răspunsuri scurte:

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 2 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »