VINERI, 19 IULIE 2019

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți

Cu aproape 26 de nominalizări la ”Teens Chioice Awards”, serialul ”Viața secretă a unui adolescent" („The Secret Life of The American Teenager”) este unul dintre cele mai urmărite producții adresate tinerilor. Asta pentru că povestea serialului este atât de captivantă și spusă pe limba adilescenților.

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", serial ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 22.00.

Despre serialul ”Viața secretă a unui adolescent" („The Secret Life of The American Teenager”)

La prima vedere, Amy Jeurgens (Shailene Woodley) este o liceană tipică de la Liceul Ulysses S. Grant. Însă, ce foarte puțini oameni din jurul ei știu, este faptul că ea este… ÎNSĂRCINATĂ. Deși vrea să treacă neobservată la liceu, în viața ei apare Ben. Amy nu vrea să se lege la cap, însă, îndrăgostit de ea, Ben o va ajuta să treacă peste toate momentele grele.

Căsnicia părinților lui Amy este în pericol, iar vestea sarcinii ei îi pune și mai multă presiune pe mama și tatăl ei. Cea care o susține pe Amy și îi este aproape necondiționat este chiar sora ei mai mică, Ashley.

Ce vor spune colegii despre sarcina lui Amy, ce se va întâmpla cu familia ei și ce decizie ia tatăl copilului din pântecele lui Amy, aflați urmărind la Happy Channel serialul ”Viața secretă a unui adolescent", difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Din distribuție: Shailene Woodley, Ken Baumann, Jennifer Coolidge, Daren Kagasoff, Haylie Duff, Mackenzie Rosman, Malese Jow, Shad Moss, Shawnee Smith, Greg Finley, Mark Derwin.

COMENTARII

”O mamă de Crăciun”, dorința unei copile de 11 ani, devenită realitate

acum 48 minute

Happy Channel vă invită să urmăriți un film emoționant: ”O mamă de Crăciun” (”A Mom for Christmas”), vineri, ora 20.00, la Happy Channel (în reluare, duminică, ora 14.00).

”Clona”, serialul cu peste 32 de milioane de telespectatori, vine la Happy Channel

acum 2 ore

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Îl mai știți pe Brandon din serialul ”Beverly Hills 90210”? Happy Channel prezintă unul dintre filmele regizate de Jason Priestley

acum 3 ore

”Dragă Moș Crăciun” este unul dintre cele 34 de filme regizate de Jason Priestley și pe care îl puteți urmări șa Happy Channel vineri, 13 decembrie, de la ora 17.00(în reluare, sâmbătă, ora 22.00).

Cine zice că Moș Crăciun nu poate fi un tânăr sexy?

acum 1 zile

Ne-am obișnuit cu toții cu un Moș Crăciun în vârtsă, cu barbă și plete albe și cu burtă. Dar, dacă Moșul ar fi un tânăr sexy?

Două profesoare se bat pentru a cuceri un tată singur și frumos foc. Marți, la Happy Channel

acum 1 zile

Happy Channel vă invită la o comedie dulce. ”Un Crăciun dulce” (”A Cookie Cutter Christmas”), marți, de la ora 17.00, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »