VINERI, 19 IULIE 2019

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți

Cu aproape 26 de nominalizări la ”Teens Chioice Awards”, serialul ”Viața secretă a unui adolescent" („The Secret Life of The American Teenager”) este unul dintre cele mai urmărite producții adresate tinerilor. Asta pentru că povestea serialului este atât de captivantă și spusă pe limba adilescenților.

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", serial ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 22.00.

Despre serialul ”Viața secretă a unui adolescent" („The Secret Life of The American Teenager”)

La prima vedere, Amy Jeurgens (Shailene Woodley) este o liceană tipică de la Liceul Ulysses S. Grant. Însă, ce foarte puțini oameni din jurul ei știu, este faptul că ea este… ÎNSĂRCINATĂ. Deși vrea să treacă neobservată la liceu, în viața ei apare Ben. Amy nu vrea să se lege la cap, însă, îndrăgostit de ea, Ben o va ajuta să treacă peste toate momentele grele.

Căsnicia părinților lui Amy este în pericol, iar vestea sarcinii ei îi pune și mai multă presiune pe mama și tatăl ei. Cea care o susține pe Amy și îi este aproape necondiționat este chiar sora ei mai mică, Ashley.

Ce vor spune colegii despre sarcina lui Amy, ce se va întâmpla cu familia ei și ce decizie ia tatăl copilului din pântecele lui Amy, aflați urmărind la Happy Channel serialul ”Viața secretă a unui adolescent", difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Din distribuție: Shailene Woodley, Ken Baumann, Jennifer Coolidge, Daren Kagasoff, Haylie Duff, Mackenzie Rosman, Malese Jow, Shad Moss, Shawnee Smith, Greg Finley, Mark Derwin.

COMENTARII

”Misterul din Avalon”, o poveste fantastică, joi și vineri, la Happy Channel

acum 50 minute

Pelicula ”Misterul din Avalon”, bazată pe un bestseller scris de Marion Zimmer Bradley, va fi difuzată la Happy Channel joi și vineri, de la ora 15.00.

Audiență record pentru telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”: peste 39 de milioane de telespectatori

acum 22 ore

Telenovela ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, a stabilit un record de audiență în Brazilia.

Iată cât de frumos vorbește puștiul din ”Ține-mă de mână” despre personajul său, Mert, copilul cu autism

acum 1 zile

Yiğit Kağan Yazıcı este puștiul care îl interpretează cu atâta talent pe Mert, copilul cu autism din serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în premieră și în exclusivitate, în România, de Happy Channel.

Telenovela ”Marimar” ajunge la final. Nu rata ultimele episoade, la Happy Channel

acum 1 zile

Telenovela ce a cucerit milioane de telespectatori în întreaga lume, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 15.00, se va termina, în curând.

O nouă telenovelă de poveste, la Happy Channel: ”Minciuna”, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo

acum 1 zile

Din 26 august, Happy Channel difuzează o o telenovelă de referință: ”Minciuna” (”La Mentira”), cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale. De luni până vineri, de la ora 15.00, Happy Channel difuzează câte două episoade din producția nominalizată la categoria ”Cea mai bună telenovelă a anului”, în cadrul celei de-a 17-a ediții a ”TVyNovelas Awards”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »