JOI, 26 SEPTEMBRIE 2019

Ne luăm rămas bun de la serialul-fenomen ”ELIF”

Povestea copilei cu două codițe v-a ținut cu sufletul la gură. De-a lungul celor cinci sezoane, serialul ”ELIF”, micuța, interpretată de Isabella Damla Güvenilir, a trăit o paletă întreagă de sentimente: bucurie, fericire, tristețe, spaimă. Serialul, ajuns la sezonul cu numărul cinci, a fost rampa de lansare a micuței actrițe, care a început să filmeze pe când avea nici cinci ani și nu știa să scrie, după cum a povestit la Happy Channel actrița Selin Sezgin, cea care o interpretează pe mama lui Elif în serial.

Finalul de sezon va putea fi urmărit la Happy Channel luni, 7 octombrie, de la ora 18.00. Cum se va termina ”ELIF”, rămâne să aflați, urmărind ultimul episod.

Nominalizat  la gala ”Latina Turkish Awards 2019”, serialul ”Elif” a fost declarat unul dintre cele mai longevive seriale turcești. De-a lungul celor cinci ani de când au început filmările, actorii din ”ELIF” s-au împrieteni și au devenit ca o adevărată familie.

Din distribuția serialului fac parte:

Selin Sezgin

Cemre Melis

Nevzat Can

Özlem Savaş

Aysun Güven

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 26 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 40 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 49 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 51 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 55 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »