JOI, 27 OCTOMBRIE 2016

O actriță din ”Mr Selfridge” a pățit-o urât! I-au FURAT geanta când își ridica PREMIUL EMMY

 Foto: hepta.ro

Amanda Abbington, actrița care o interpretează pe Ms. Mardle în ”Mr Selfridge”, a avut parte de un incident nedorit în timpul decernării premiilor Emmy de anul acesta.

Actrița a urcat pe scenă pentru a primi statueta pentru ''Cel mai bun film de televiziune'', acordat filmului ''Sherlock: the Abominable Bride”. La revenirea la masa ei, actrița a avut parte de un șoc. Geanta ei a fost sustrasă, nu se știe de cine.
Ea a povestit pe pagina sa de Twitter ce i s-a întâmplat în timpul ceremoniei ce a avut loc, luna trecută, la Microsoft Theatre, în Los Angeles.

"Am fost să ne ridicăm premiul și când am revenit, am observat că mi-a fost subtilizată geanta. Ce să zic, frumos lucrat! Aveam în ea telefonul și permisul de conducere”.

Unul dintre fanii ei a sugerat că, poate, nu a fost vorba de furt și că este posibil ca geanta să fi căzut și să fi fost luată de cineva și predată la recepție.

Exclus. Am stat până au plecat absolut toți de la eveniment. Nimeni nu a văzut nimic, nimeni nu a predat nimic”, a răspun actrița.

Serialul ”Mr. Selfridge” va fi difuzat, în PREMIERĂ în România, la Happy Channel. Este povestea reală a lui Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s.

Serialul descrie, pe lângă povestea afacerii de succes, și viața de familie a personajului. Așa aflăm despre mariajul aproape destrămat, despre amantele și gustul pentru jocurile de noroc.
Veți fi, cu siguranță, cuceriți de costumele, accesoriile și decorurile de epocă. Rochii cu decolteuri înalte, multe dantele și broșe strălucitoare, umbrelele delicate, bastoane soficticate, pipe fel de fel, pălării Belle Epoque, cu pene, flori, funde și panglici.

Jeremy Piven este cel care îl interpretează pe Harry Selfridge. Serialul a fost nominalizat, în 2013, la premiile Emmy, pentru coloana sonoră.
Din distribuție mai fac parte: Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle), Samuel West (Frank Edwards).

Serialul ”Mr. Selfridge” va avea premiera în Romania, pe 6 noiembrie. De la 20:00 ai trei episoade din producția ce a cucerit milioane de telespectatori din Marea Britanie.

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 18 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 32 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 41 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 43 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 47 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »