JOI, 27 OCTOMBRIE 2016

O actriță din ”Mr Selfridge” a pățit-o urât! I-au FURAT geanta când își ridica PREMIUL EMMY

 Foto: hepta.ro

Amanda Abbington, actrița care o interpretează pe Ms. Mardle în ”Mr Selfridge”, a avut parte de un incident nedorit în timpul decernării premiilor Emmy de anul acesta.

Actrița a urcat pe scenă pentru a primi statueta pentru ''Cel mai bun film de televiziune'', acordat filmului ''Sherlock: the Abominable Bride”. La revenirea la masa ei, actrița a avut parte de un șoc. Geanta ei a fost sustrasă, nu se știe de cine.
Ea a povestit pe pagina sa de Twitter ce i s-a întâmplat în timpul ceremoniei ce a avut loc, luna trecută, la Microsoft Theatre, în Los Angeles.

"Am fost să ne ridicăm premiul și când am revenit, am observat că mi-a fost subtilizată geanta. Ce să zic, frumos lucrat! Aveam în ea telefonul și permisul de conducere”.

Unul dintre fanii ei a sugerat că, poate, nu a fost vorba de furt și că este posibil ca geanta să fi căzut și să fi fost luată de cineva și predată la recepție.

Exclus. Am stat până au plecat absolut toți de la eveniment. Nimeni nu a văzut nimic, nimeni nu a predat nimic”, a răspun actrița.

Serialul ”Mr. Selfridge” va fi difuzat, în PREMIERĂ în România, la Happy Channel. Este povestea reală a lui Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s.

Serialul descrie, pe lângă povestea afacerii de succes, și viața de familie a personajului. Așa aflăm despre mariajul aproape destrămat, despre amantele și gustul pentru jocurile de noroc.
Veți fi, cu siguranță, cuceriți de costumele, accesoriile și decorurile de epocă. Rochii cu decolteuri înalte, multe dantele și broșe strălucitoare, umbrelele delicate, bastoane soficticate, pipe fel de fel, pălării Belle Epoque, cu pene, flori, funde și panglici.

Jeremy Piven este cel care îl interpretează pe Harry Selfridge. Serialul a fost nominalizat, în 2013, la premiile Emmy, pentru coloana sonoră.
Din distribuție mai fac parte: Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle), Samuel West (Frank Edwards).

Serialul ”Mr. Selfridge” va avea premiera în Romania, pe 6 noiembrie. De la 20:00 ai trei episoade din producția ce a cucerit milioane de telespectatori din Marea Britanie.

COMENTARII

Un bărbat sărbătorește Crăciunul în fiecare zi

acum 1 zile

Întreaga poveste a ciudatului bărbat o aflați luni, ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul “Craciun zi de zi” („Forever Christmas").

Poveste de dragoste cu Warren Beatty și Annette Bening. Duminică, la Happy

acum 1 zile

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii o emoționantă ”Poveste de dragoste”, un film cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale.

O mai știți pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? O puteți revedea, duminică, la Happy Channel

acum 2 zile

Duminică, de la ora 14.00, telespectatorii o pot revedea pe fruomasa blondă într-un alt rol: acela al unei femei obsedate de muncă, în filmul ”Holidaze: Din nou acasă” (”Holidaze”).

9 întrebări pentru protagonista serialului ”ELIF”

acum 2 zile

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, i-a acordat un interviu lui Vlad Gherman și echipei Happy Channel. Iată, mai jos, câteva întrebări și răspunsuri scurte:

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 2 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »