VINERI, 28 DECEMBRIE 2018

O emoționantă poveste de iubire, în noaptea de Anul Nou, la Happy Channel

Orice fetiță a visat să cunoască un prinț frumos, să se îndrăgostească și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. Oare așa se va întâmpla și în filmul programat de Happy Channel pentru noaptea de 31 decembrie, ”Balul de Anul Nou” (”Royal New Year's Eve”, SUA, 2017), de la ora 22.00? Să vă spunem, pe scurt, povestea.

Caitlyn este o tânără creatoare de modă. Ea primește o comandă ce ar putea să o urce pe cea mai înaltă treaptă a succesului: să creeze o rochie uimitoare pentru balul regal din noaptea de Anul Nou. Așa îl cunoaște pe Jeff, cel care îi spune că rochia va fi purtată de Isabelle, cea care urmează să fie cerută de soție de prințul Marii Britanii chiar în noaptea balului. Deci, rochia pe care Caitlyn o va crea trebuie să fie una WOW! De la idee și până la finalizarea rochiei, Jeff îi este mereu alături lui Caitlyn.

În tot acest timp, cei doi încep să aibă sentimente unul pentru celălalt. Doar că lumea tinerei designere se întoarce cu susul în jos când află că, de fapt, Jeff este nimeni altul decât prințul Jeffrey.

Ce decizie vor lua cei doi în privința sentimentelor lor? Aflați pe 31 decembrie, de la ora 22.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Balul de Anul Nou” (”Royal New Year's Eve”, SUA, 2017).

Un film cu: Jessy Schram, Sam Page, Crystal Balint.

COMENTARII

Ce spune Özge Özpirinçci despre rolul ei din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 10 ore

Pe Özge Özpirinçci o poți urmări în cel de-al doilea sezon din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate la postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Cum arată Maite Perroni din ”Triumful dragostei” fără machiaj… Este la fel de frumoasă? Iată imaginile

acum 1 zile

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful Dragostei” are o poveste emoționantă ce transmite un mesaj important.

Cennet îl părăsește pe Selim la altar. Care e motivul pentru care ea nu mai vrea să se mărite cu el?

acum 1 zile

Și-au dorit enorm să fie soț și soție. După ce iubirea lor a întâmpinat numeroase obstacole, visul celor doi pare că va deveni realitate. Însă, ajunsă în fața altarului, Cennet face un pas înapoi și îi spune lui Selim că nu se poate mărita cu el. Care să fie motivul? Ce reacție va avea Selim?

”Rolul vieții”, povestea actorului care se face profesor pentru că nu primește niciun rol în filme

acum 4 zile

Visează să devină actor, dar, pentru că nu primește niciun rol, alege să se facă profesor. Și, fix când începe să-I placă la catedră, primește o ofertă: să joace într-o reclamă tv. Aceasta este, pe scurt, povestea filmului ”Rolul vieții”...

”ELIF” a fost declarat cel mai longeviv serial turcesc

acum 4 zile

Tepespectatorii din România vor putea urmări cel mai nou sezon ”Elif” din 3 aprilie.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »