MARTI, 02 APRILIE 2019

Primul episod din ”Elif”, sezonul 5, debutează cu multe semne de întrebare: cine este bărbatul misterios și de ce le caută pe Melek și pe Elif?

Miercuri, 3 aprilie, de la ora 19.30, la Happy Channel debutează cel mai recent sezon al serialului turcesc ”ELIF”.

După o lungă perioadă în care au trecut prin clipe grele, în sfârșit Melek și Elif sunt foarte fericite. Când totul pare să se liniștească, în casa în care ele locuiesc își face apariția un bărbat dubios care întreabă de o femeie și o fetiță, arâtându-i prorpietarului o fotografie cu ele două

De cealaltă parte, la conac, Hümeyra își deplânge soarta, iar Macide se gândește numai la Elif și la Serçe. La conac, își face apariția Parla, iar prezența ei nu bucură pe nimeni.

Ce se va întâmpla? Cine este bărbatul misterios și, mai ales, de ce le caută pe Melek și pe Elif? De ce Parla tulbură apele la conac? Aflați miercuri, 3 aprilie, de la ora 19.30, în primul episod din sezonul 5 al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel.

De joi, 4 aprile, serialul ”Elif” va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 2 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »