VINERI, 28 SEPTEMBRIE 2018

”Transformarea”, povestea unui banal furnizor de bere care ajunge să candideze la alegeri

Cum poate ajunge un om simplu să câștige alegerile? Trecând printr-o transformare.

Sâmbătă, de la ora 18.00, Happy Channel te invită să fii martorul acestei transformări, pusă la cale de o profesoară și partenerul ei de afaceri, în filmul ”Transformarea” (”The Makeover”).

Hannah Higgins (Julia Stiles) este o profesoară deșteaptă și ambițioasă, care predă la Harvard. Decide să candideze pentru Congres, pentru a promova o reformă a sistemului educației. Din nefericire, Hannah nu este candidatul potrivit și asta pentru că mulți asociază inteligența ei cu aroganța. Astfel, pentru următoarele alegeri, Hannah și partenerul ei de afaceri, Colleen Pickering, decid să recruteze pe cineva care este departe de a fi arogant. Așa apare Elliot Doolittle (David Walton), băiatul ciufulit și cu barbă, care distribuie bere la barurile din zonă. În ciuda aspectului, sinceritatea lui îi permite să se conecteze instant cu oricine și oricând. Hannah îl tratează pe Elliot ca pe un nou ”proiect”. Ea plănuiește să îl învețe să vorbească, să se îmbrace și să se comporte ca un gentleman, pentru a-l pune, apoi, să candideze la Congres și să câștige alegerile. Îi iese planul? Aflați sâmbătă, de la ora 18.00, în filmul ”Transformarea”.

Un film cu: Julia Stiles, David Walton, Frances Fisher, Gary Galone.

COMENTARII

Cum se traduce numele protagonistului din ”Legea familiei”? Iată ce înseamnă ”Bulut”

acum 19 minute

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”, serialul numărul 1 al Turciei, difuzat în ROmânia, în eclusivitte, de postul Happy Channel.

Cine e copila aceasta cu bucle? O recunoașteți? O vedeți la Happy Channel

acum 1 ore

Îmbrăcată ca un fulg de nea la o serbare școlară. Cine să fie, oare, copila cu bucle din imaginea de mai sus? O recunoașteți? Vă dăm un indiciu: o puteți vedea la Happy Channel, de luni până vineri! Ei, ați ghicit? Răspunsul, mai jos, în articol. * * *...

Iată cum arăta copila din serialul ”ELIF” la doar câțiva anișori. Zici că era o păpușă

acum 1 zile

Serialul turcesc ”Elif” se difuzează de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 13.30, câte două episoade.

”Pasărea Spin”, de marți, până vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

"Pasărea spin”, miniseria câștigătoare a 4 Globuri de Aur și a 6 premii Emmy, se poate vedea la Happy Channel. De marți, 19 febuarie, și până vineri, 22 februarie, de la ora 15.30, la Happy aveți o emoționantă poveste a unei iubiri interzise.

Aras Bulut din ”Legea familiei” a fost desemnat „Cel mai bun actor al anului 2018”

acum 2 zile

Pe Aras Bulut îl puteți urmări în serialul ”Legea Familiei”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în zilele de miercuri și joi, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »