LUNI, 25 NOIEMBRIE 2019

Un cântec de Crăciun poate ajuta o familie să nu rămână în stradă

Superstarul muzicii pop Adelaide Kay ramane în Preston, Virginia atunci când autobuzul ei de turneu pleacă accidental fără ea. Fără bani, fără telefon, ea se trezește abandonată într-un loc necunoscut. Familia Lapps o găsește și o ia la ei acasă. Cu excepția lui Dillon, nimeni din familia Lapps nu o recunoaște pe artistă. Dillon visează să devină și el muzician și speră să se mute în Nashville, unde să își facă o carieră artistică.

Adelaide îl încurajează pe Dillon să cânte, după ce descoperă că el are un talent nativ. Ba chiar compune o piesă alături de el. Adelaide află că familia Lapps trece printr-o perioadă foarte grea și că riscă să își piardă ferma. Artista decide să lanseze piesa pe care a compus-o alături de Dillon, iar încasările de pe urma acesteia să le doneze familiei, pentru a ieși din impasul în care se află.

Ce se va întâmpla cu cei doi aflați marți, la Happy Channel, urmărind filmul ”Cântec de Crăciun” (”A Song for Christmas”), difuzat de la ora 17.00. Un film cu: Becca Tobin, Kevin McGarry.

COMENTARII

Can Yaman versus Jason Momoa. Seamănă sau nu? Care dintre ei vi se pare mai frumos?

acum 13 ore

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Vis de iubire”, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Sunt frați în serialul ”O nouă viață”, dar, în realitate, au devenit un cuplu

acum 1 zile

Pe Emily VanCamp și Chris Pratt îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

acum 1 zile

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

”Acesta e singurul lucru stabil din viața mea”, mărturisește Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”

acum 1 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 21.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Iată ce spune Özge Özpirinçci despre personajul ei din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 2 zile

Özge Özpirinçci a revenit la Happy Channel cu unul dintre cele mai iubite personaje: Bahar, protagonista din ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial ajuns la cel de-al treilea sezon, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »