JOI, 30 MAI 2019

WOW! Ce mare și frumușică foc s-a făcut protagonista serialului ”ELIF”

 A debutat în ”ELIF”, pe care îl puteți urmări la Happy Channel, pe când avea doar cinci anișori. Acum în vârstă de 10 ani, Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului turcesc ”ELIF”, s-a făcut o domnișoară de toată frumuseța.

Aflată în vacanță alături de sora ei mai mare, micuța actriță a postat pe rețelele de socializare câteva imagini ce i-au imprezionat pe fani. Cu părul despletit, pe magrinea unei piscine, Isabella pozează ca un adevărat fotomodel. Priviți iaginile de mai jos. Așa-i că este de nerecunoscut?

Pe Isabella Damla Güvenilir o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în sezonul cinci al serialului ”ELIF”, difuzat în excsivitate la Happy Channel.

COMENTARII

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 2 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 2 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 3 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată unul dintre talentele ascunse ale protagonistei serialului ”Poldark”: ”Arată ca un extraterestru”

acum 3 zile

Pe Eleanor Tomlinson o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

Alina Boz, din serialul ”Ține-mă de mână”, a dezvăluit prin ce a trecut când s-a mutat din Rusia în Turcia

acum 3 zile

Pe frumoasa Alina o puteți urmări lunea și marțea, de la ora 20.00, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate și în premieră în România de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »