JOI, 25 OCTOMBRIE 2018

Fanii și-au spus oful pe pagina lui Vlad Gherman: ”E greu să aștepți atât”

 Ca în fiecare miercuri seară, după difuzarea serialului ”Fructul Oprit”, pe pagina sa de instagram, Vlad Gherman povestește cu fanii săi pe pagina lui de instagram. După episodul de miercuri, 24 octombrie, tot mai mulți telespectatori i-au mărturisit lui Vlad că sunt tot mai nerăbdători de la un episod la altul al serialului difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00.

  • ”A fost super eposidul! Doar că urăsc să aștept până săptămâna viitoare pentru a vedea alt episod! Dar îmi place, vă urmăresc de la început, și o să vă urmăresc până la final!”
  • ”De ce nu dau mai multe episoade pe săptămână? E cam greu să aștepți atâta”
  • ”Ar trebui pus de două ori pe săptămână, e prea puțin așa”
  • ”De ce doar 1 pe săptămână? Vreau mai des”
  • ”Dragul meu Vlad, trebuie să recunosc că mă surprinde de la episod la episod! În sfârșit, facem și noi, românii, un serial adevărat, iar voi sunteți superi tari. Nu am cuvinte... Iar despre transformarea ta, nici nu mai vorbesc! Felicitări și ție și Cristinei!”

COMENTARII

Cine este copilașul cu ochii mari și negri? Îl vedeți doar la Happy Channel

acum 8 ore

Cine îl recunoaște pe băieţelul cu ochii mari și negri din imaginea de mai sus? Acum a crescut muuult muuult și este foarte înalt. Îl vedeți doar la Happy Channel.

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 1 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Vlad Gherman e pus rău pe glume! Iată ce i-a făcut iubitei sale, Cristina Ciobănașu

acum 4 zile

Că Vlad Gherman este pasionat de fotografie, știți cu toții. Că îi place să facă fotografii, la fel, știu toți fanii. Dar ce iese când le combină pe amândouă, iar dacă subiectul este Cristina Ciobănașu... ce poate ieși?

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 5 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Modificări în programul Happy Channel de la data de 1 iulie

acum 18 zile

Prima zi de iulie aduce, la Happy Channel, o serie de schimbări în grila de programe. În iulie se vor schimba orele de difuzare, dar vor apărea și seriale noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »