VINERI, 12 IULIE 2019

Vlad Gherman e pus rău pe glume! Iată ce i-a făcut iubitei sale, Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman este pasionat de fotografie, știți cu toții. Că îi place să facă fotografii, la fel, știu toți fanii. Dar ce iese când le combină pe amândouă, iar dacă subiectul este Cristina Ciobănașu... ce poate ieși?

Ei bine, într-o bună zi, Criss l-a rugat pe Vlad să îi facă trei fotografii cu telefonul ei. Doar că, în loc de trei, Vlad a făcut una singură. Când Criss l-a întrebat de ce nu a făcut trei, Vlad i-a răspuns... dar, mai bine, vă lăsăm să citiți ce a scris Cristina despre această întâmplare:

L-am rugat pe Vlad să îmi facă 3 poze, să am de unde alege. După ce am auzit o singură dată “click” mi-a dat telefonul înapoi și mi-a spus: Gata! Dezamăgită i-am zis: E doar o poză! Te-am rugat să faci 3... Iar el mi-a zambit într-un colț și mi-a răspuns: Dar sunt 3 de Criss în poză!”.

Iată și fotografia cu pricina:

COMENTARII

Cine este copilașul cu ochii mari și negri? Îl vedeți doar la Happy Channel

acum 4 zile

Cine îl recunoaște pe băieţelul cu ochii mari și negri din imaginea de mai sus? Acum a crescut muuult muuult și este foarte înalt. Îl vedeți doar la Happy Channel.

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 5 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 9 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Modificări în programul Happy Channel de la data de 1 iulie

acum 22 zile

Prima zi de iulie aduce, la Happy Channel, o serie de schimbări în grila de programe. În iulie se vor schimba orele de difuzare, dar vor apărea și seriale noi.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor juca în serialul ”Sacrificiul”. Iată și alte nume importante din serial

acum 26 zile

oul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Sacrificiul, își completează distribuția cu noi actori îndrăgiți de telespectatori.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »