VINERI, 21 IULIE 2017

Cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, primele reacții ale fanilor

Așteptat cu mare interes de fani, cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă” s-a lansat, miercuri, exclusiv pe antenaplay.ro, și se bucură din plin de reacții pozitive.

Povestea începută, în primăvară, la Happy Channel, a revenit săptămâna aceasta cu continuarea. Primele episoade din cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă” au apărut, miercuri, pe antenaplay.ro, iar fanii nu au ratat ocazia să le urmărească.

Cei care au văzut primele trei episoade din noul sezon au avut numai reacții pozitive. Fanii au lăsat impresiile lor pe principalele canale de socializare.

Le-am văzut,sunt super, și personajul Victor e interesant. Aștept cu interes sezonul trei,când apar mai multe personaje.Vreau să văd personajul Mirunei în mod special, pentrut că în sezonul ăsta se pare că are apariții speciale”, scrie o fană.

Au fost minunate, am asteptat atâta să înceapă și au început.”

“Da, le-am urmărit pe antenaplay, au fost wow, de abia aștept sa reînceapă miercuri celelalte trei episoade.”, este părerea unui alt internaut.

“Au fost super tari. Abia aștept să înceapă celelalte 3 episoade.”

“Prea frumos!”, este concluzia unui alt fan.

Miercuri (26 iulie), fanii pot urmări, exclusiv pe antenaplay.ro, finalul celui de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”.

Produs de Ruxandra Ion, după un scenariu realizat de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore, primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil s-a bucurat încă de la început de un feedback pozitiv din partea publicului. Din toamnă, pe fani îi așteaptă și mai multe surprize!

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »