LUNI, 16 OCTOMBRIE 2017

“Păcatul”, cea de-a doua parte a producției “O grămadă de caramele”, începe astăzi la Happy Channel. Episoadele pot fi urmărite în fiecare luni și marți, de la ora 19.00

“Blestemul” s-a încheiat, însă începând din 16 octombrie, “O grămadă de caramele” își continuă povestea la postul de televiziune Happy Channel cu “Păcatul”, cea de-a doua mini-serie. În episodul din această seară, de la ora 19.00, Emil Șerban (interpretat de Andreas Petrescu) își face bagajul și pleacă de acasă, hotărât fiind să divorțeze de mama copiilor lui, Nora (Alina Chivulescu).

“Păcatul” debutează astăzi (16 octombrie) la Happy Channel, iar în cadrul primului episod din cea de-a doua mini-serie, difuzat de la ora 19.00, Emil Șerban decide să dea cărțile pe față și să pună capăt vieții paralele pe care o duce. El îi spune soției sale că relația lor s-a încheiat.

Stop joc! Divorțez!”, o anunță Emil pe Nora.
“Nora, nu mai este nimic de făcut! Între noi doi, totul s-a terminat, înțelegi?”, îi spune el.
“Și copiii?”, îl întreabă Nora, care nu-și poate reveni din vestea șoc primită.
“Copiii sunt mari, o să crească, o să fie bine, da? Sper că nu te aștepti să-mi stric viața pentru niște copii.”, îi răspunde Emil, convins fiind că a luat cea mai bună decizie.
“Ce să faci, mă? Să-ți strici viața pentru copiii tăi?! Tu, ai pe una?”, încearcă Nora să afle, îngrozită de cele auzite.

Telespectatorii pot afla cum va reacționa Miruna când va afla de divorțul părinților săi, dar și dacă îi va spune Emil tot adevărul soției sale, în această seară, de la ora 19.00, urmărind episodul cu numărul nouă din serialul “O grămadă de caramele”, difuzat la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 561 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 567 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 589 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 602 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 605 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »