LUNI, 13 MARTIE 2017

VIDEO: Astăzi, este ziua cea mare! Criss și Vlad au făcut ANUNȚUL: "Au mai rămas câteva ore până la începerea iSerialului Când mama nu-i acasă"

 Facebook

Luni - 13 martie, ora 19.45, simultan la Happy Channel și Antena 1, va debuta cea mai tare producție a primăverii! Primul iSerial realizat în România, "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, va aduce pe micul ecran o distribuție de excepție, printre actori regăsindu-se și Criss și Vlad. 

Numărătoarea inversă a început! Criss și Vlad, pe care îi veți putea vedea în primul iSerial românesc - Când mama nu-i acasă, produs de Ruxandra Ion, le-au dat vestea cea mare fanilor. 

"Au mai rămas câteva ore până la începerea iSerialului Când mama nu-i acasă. A fost o perioadă extrem de încărcată pentru noi și din această cauză nu am mai avut timp să postăm nimic pe site.

Ne întoarcem în schimb cu un filmuleț făcut încă din luna februarie, când am început repetițiile pentru acest proiect curajos. Abia asteptăm să aflăm părerea voastră despre serialul Când mama nu-i acasă care, cu fiecare episod, va deveni din ce în ce mai bun.

Echipa de filmare este contruită din tineri pasionați, prieteni pe care îi știm de o viață, oameni care au pus suflet în tot ce ne-am propus să facem. Filmarea cu iPhone-ul a fost o provocare pentru că… este un telefon mobil.

Nu am avut așteptări prea mari, iar asta ne-a surprins cu atât mai mult când am văzut câteva imagini din serial. A fost o provocare pentru noi toți să realizăm acest proiect ambițios și chiar credem că am reușit.", au scris Criss și Vlad, pe site-ul lor. 

Primul episod, va putea fi urmărit, luni(13 martie),  de la 19.45, simultan pe Happy Channel și Antena 1. Regia serialului filmat integral cu telefonul mobil este semnată de Ruxandra Ion și Radu Grigore.

iSerialul prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste.

Timp de aproximativ 15 minute,începând din 13 martie, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, publicul va urmări povești de viață, drame, bucurii și răsturnări de situații care îi vor ține cu sufletul la gură. Iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune, pe Happy Channel.

iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 732 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 738 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 760 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 773 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 776 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »