JOI, 09 MARTIE 2017

”Zorica nu va fi la fel cu ce am jucat până acum”. De ce este diferit rolul de ghicitoare interpretat de Virgina Rogin în primul iSerial românesc?

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45, CONCOMITENT pe Happy Channel și pe Antena 1 și Antena 1 HD. În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, la Happy Channel se va difuza câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune. iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil. 

Până o veți vedea cu ochii voștri pe Zorica, o ghicitoare enigmatică, vă invităm să citiți un interviu savuros cu actrița Virgina Rogin, cea care va interpreta acest personaj.

- Povestiți-ne despre Zorica, personajul pe care îl interpretați în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”.

- Eu am mai jucat roluri de țigancă, de ghicitoare, deci nu mi-a pus mari probleme. Dar, uite, multă lume m-a întrebat de ce am acceptat să joc iar un astfel de rol. Ei bine, asta e ca și cum aș fi jucat un rol de contesă în urmă cu 7 ani, iar acum, după atâta vreme, m-ai întreba de ce joc iar încă un rol de contesă? Ca actor, joci un rol de câte ori este nevoie. Zorica este un personaj pitoresc. Este o ghicitoare enigmatică, stranie. Acest gen de rol mi-a adus mari satisfacții din punct de vedere actoricește. Deja, conștiința pubică mă vede tot ca o țigancă, indiferent de cât Shakespeare am mai jucat între timp. Însă, Zorica este, totuși, diferită de ce am jucat.

- Cum așa?

- Are alt trecut, altă personalitate. Actoricește, nu va fi la fel cu ce am jucat până acum. Nu are cum. Sunt convinsă că Zorica se va impune în conștiința publicului.

- Ați fost întrebată de apropiați, de fani sau chiar de femeile de etnie rromă, dacă chiar știți să ghiciți?

- (râde) Toată lumea mă întreabă dacă știu să ghicesc. Ce mă bucură este că persoanele de etnie care m-au oprit pe stradă mi-au spus că mă respectă.

- Cum vi se pare acest proiect, un serial filmat doar cu telefonul mobil?

- Cel mai tare mă bucur că se face un nou serial românesc. Am dus dorul unui proiect românesc.

- Practic, faceți, din nou, parte dintr-o filă de istorie în televiziunea din România. Jucați în primul serial filmat integral cu telefonul mobil.

- Da, așa este. În acest pionierat mă simt foarte importantă. Fac parte dintr-un proiect atât de îndrăzneț. Admir foarte tare îndrăzneala Ruxandrei Ion de a face un astfel de serial.

- Care a fost primul gând atunci când vi s-a vorbit despre acest proiect?

- Sincer, mi s-a părut o glumă. ”Ce-o fi asta?”, m-am întrebat. Dar, cum am o încredere nebună în Ruxandra Ion, m-aș duce cu ea până la capătul lumii, fără să o întreb de ce. E absolut minunată! I-am zis imediat că accept rolul.

- Care este atmosfera de la filmări?

- Tinerească. (râde) Sunt înnebunită de fericire că sunt foarte mulți tineri. Ador să stau între tineri și mă bucur că am această ocazie cu acest iSerial.

- Cum stați la capitolul gadgeturi?

- Mi-am luat un telefon cu touchscreen și, recunosc, îmi prind degetele în el (râde). Nu sunt foarte tehnică din fire, dintotdeauna am fost așa. Dacă văd trei butoane, mă pierd cu firea.

- Ce făceați când mama dumneavoastră nu era acasă?

- Oooh! (râde) Dar ce nu făceam? Umblam prin hainele ei, fardurile ei, îmi puneam pantofii ei cu toc, mă fardam… Lucruri inocente.

- Ce mesaj le transmiteți telespectatorilor care vor urmări iSerialul ”Când mama nu-i acasă”?

- Dragii mei, uitați-vă cu toată încrederea, o să fie o reîntâlnire minunată între noi.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil. 

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 732 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 738 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 760 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 773 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 776 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »