JOI, 25 IANUARIE 2018

Horoscop 26 ianuarie 2018. Grijă mare la bani! Deciziile de acum vă pot afecta pe termen lung

 Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA BERBEC

Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenție, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândește-te înainte de a investi timp și energie în această direcție, că să nu fie doar un foc de paie.
Totuși, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poți sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îți pune bine în valoare spiritul de inițiativă. Mobilizează-i și pe alții în acest proiect, că să poată evolua ca la carte.

Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA TAUR

Nu te poți exprima în mediul în care te afli, de parcă există cineva acolo care îți taie elanul, care îți pune pumnul în gură și nu te lasă să spui ce gândești.
E o cenzură greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament în asemenea condiții, deoarece ai senzația că ești redus la tăcere de oameni mai agresivi din fire, autoritari și severi, poate și fără să aibă acest drept.
Ba mai mult, te simți umilit în fața unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal să vezi dialogul cu ei că pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discută, pentru că ei refuză din start colaborarea, schimbul de idei, încercând doar să se impună.

Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA GEMENI

Ești nesigur pe unele aspecte și se vede că mergi ca pe o gheață subțire, prudent, temător și pesimist deopotrivă. Nu prea ai motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jurul tău numai oameni care îți prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care te opresc din elan când ai mai multă energie sau care te influențează și pe tine în mod negativ.
Nu ar trebui să ții cont de factorii de stres din jur, pentru că tu știi mai bine pe ce te poți bază, și în fond, fiecare intră în joc cu resursele proprii către succes. Tu ai destule, folosește-te de ele, nu te mai îndoi!

Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA RAC

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru ca urmează o serie de plăți majore și încerci să-ți administrezi resursele cu prudența și înțelepciune. Va veni scadență și nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul să așezi banii pe căprării, că să fii sigur că nu rămâne nimic neachitat.
Dai dovadă de o bună organizare din punct de vedere financiar, reușești să ții sub control toate plățile astfel încât să nu dezechilibrezi balanța. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grijă ce alegi să faci cu banii tăi actuali sau… viitori!

Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA LEU

Nu-ți ies toate planurile așa cum ai dorit, ci te trezești cu o surpriză neplăcută. Apare o situație neprevăzuta care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucură încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situații care dau peste cap totul și îți strică bună dispoziție.
Poate sănătatea e cea care îți pregătește marea bombă sau vremea te obligă să renunți la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA FECIOARĂ

Ești la începutul unei acțiuni noi, interesante, și entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naște rezultate demne de toată lauda.
Poți ajunge repede la ceea ce ți-ai propus, dacă te încarci de această fantastică energie care te împinge practice la spate, deci transformă această experiență într-o șansă de a demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât ești să ajungi acolo unde ți-ai propus, ba chiar să-ți depășești și limitele, pentru că acest elan te poate propulsa și mai departe decât crezi tu că poți!

Horoscop 26 ianuarie 2018. ZODIA BALANȚĂ

Nu te aștepta că toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situații, mai ales dacă au mai multe direcții de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situația, deci te poți aștepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de ține.
Continuă să-ți susții punctul de vedere cu argumente logice, raționale, imparțiale, pentru că tu înțelegi situația cel mai corect. Într-o zi își vor da seamă și ceilalți!

Citește continuarea aici.

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 347 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 348 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 352 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 352 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »