MARTI, 17 SEPTEMBRIE 2019

Iată ce spune Vlad Gherman despre noul sezon ”O grămadă de caramele”

Vreți să știți cum va fi noul sezon al serialului ”O grămadă de caramele”? Ei bine, Vlad Gherman, pe care îl puteți urmări în fiecare duminică, la Happy, de la ora 20.00, în rolul lui Victor, vine cu câteva ”spoilere”.

”Fanii au aşteptat de foarte mult timp sezonul trei din «caramele» şi adevărul e că şi pe noi ne-a surprins succesul fulminant pe care l-au avut primele două sezoane. A fost o poveste frumoasă, pe care noi am început-o dintr-o idee simplă, de a face un serial pentru televizor, filmat cu un telefon mobil. Lucru pe care, evident, doamna Ruxandra Ion a vrut să îl facă prima şi i-a şi reușit, cel puțin în România. Normal că s-au făcut în alte ţări multe filme cu telefonul mobil. La noi, a fost o premieră şi uite că a fost una care a prins”, a declarat Vlad pentru tvhappy.ro.

Despre sezonul trei, intitulat ”Iertarea”, Vlad Gherman spune că urmează multe surprize și multe răsturnări de situație… pe care urmează să le descoperiți la Happy Channel, urmărind ”O grămadă de caramele”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Sezonul trei vine cu o poveste uşor diferită. Victor şi Miruna sunt plecaţi în Italia, muncesc, sunt, oarecum, tipologia cuplului matur, care a trecut prin vremea rebelă a tinereţii şi acum s-au aşezat puţin lucrurile, sunt la casa lor. Povestea se axează mai mult, în acest sezon, pe povestea surorii Mirunei, care are anumite probleme. Trece chiar prin acea perioadă prin care trecuse Miruna în primele două sezoane - vârsta la care ești puțin mai rebel, puţin mai mult decât ar trebui. Vor fi multe răsturnări de situații. Uitaţi-vă în fiecare duminică, de la 20.00, pe Happy Channel!”, ne-a mai spus Vlad.

COMENTARII

Povestea din ”O grămadă de caramele” ajunge la final. Urmărește ultimele două episoade ale serialului

acum 152 zile

Cel de-al treilea sezon – și ultimul – al serialului ”O grămadă de caramele” va ajunge la final!

Ce spune Tatiana Șelaru despre Ema, cea din sezonul 3 al serialului ”O grămadă de caramele”

acum 153 zile

Tatiana Șelaru, cea care îi dă viață Emei în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00, ne-a mărturisit că personajul ei este unul ”mai dulce” față de primele două sezoane ale serialului.

”M-am atașat foarte tare de Eva”, spune Elisa Ciocan, despre personajul ei din ”O grămadă de caramele”

acum 154 zile

”Iertarea”, ultima parte a trilogiei ”O grămadă de caramele” spune, de data aceasta, povestea Evei (Elisa Ciocan), după cum Vlad Gherman ne-a devăluit. De data aceasta, întâlnim o Eva care trece prin situații diverse, asemeni tuturor adolescenților.

Cum a reacționat Tatiana Șelaru la reluarea filmărilor pentru ”O grămadă de caramele”

acum 154 zile

Reluarea filmărilor pentru ”O grămadă de caramele” a fost un motiv de bucurie pentru Tatiana Șelaru, cea care o interpretează pe Ema în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de postul Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Tatiana Șelaru, dublu rol pentru ”O grămadă de caramele”, sezonul 3

acum 158 zile

Tatiana Șelaru, cea care îi dă viață Emei în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00, ne-a mărturisit că acest sezon vine cu o premieră pentru ea.

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »