MARTI, 13 AUGUST 2019

Ce bijuterii oferi în funcție de mesajele pe care acestea le transmit?

 Când dăruiești femeii din viața ta o bijuterie, îi oferi și un mesaj simbolic, pe care îți dorești să-l poarte cu ea oriunde se duce. Cu alte cuvinte, bijuteriile nu sunt doar pentru trup, ci mai ales pentru suflet.

De aceea, ori de câte ori alegi să-i dăruiești o bijuterie, gândește-te ce mesaj ți-ar plăcea să îi transmiți, de fapt, celei care o va primi și cum ți-ai dori să o faci să se simtă de fiecare dată când o va privi. Gândește-te la faptul că o femeie va fi întotdeauna atentă la detalii și va aprecia dacă va simți că și tu ai fost, la rândul tău, atent la detaliile pe care ea le-a scăpat, pur întâmplător, într-o conversație: ca atunci când ți-a mărturisit că e fascinată de simbolul infinitului, sau ca atunci când a spus că îi plac cel mai mult cerceii din argint. Astfel de detalii vor face întotdeauna diferența.

Inelul, cea mai intimă bijuterie

Inelul va rămâne întotdeauna cea mai de suflet și intimă bijuterie pe care o poți oferi femeii din viața ta, pentru că, inevitabil, duce cu gândul la simbolul unirii îndrăgostiților. În timp ce o brățară poate fi dăruită și unei rude sau unei prietene, inelul este, mai degrabă, destinat doar celei iubite, de aceea este foarte important ca acesta să-i transmită un mesaj pe care ea să nu îl uite niciodată.

Există o mulțime de inele din argint pe Metaphora.ro, fiecare cu propria valoare simbolică, însă cele mai profunde mărturisiri ale iubirii tale față de ea le poți face alegând inelul din argint simplu, tip verighetă, care îndeplinește, totodată, și funcția unui inel antistres. Cu alte cuvinte, ții atât la sufletul ei, cât și la mintea ei, dacă e să îl privim dintr-o perspectivă mai glumeață.Pandantivul, o oglindă a personalității

Când îți dorești să-i oferi iubitei tale un pandantiv pe care să îl poarte la lanț oriunde se duce, îți recomandăm să fii atent, în primul rând, la felul ei de a fi, pentru că pandantivul poate fi privit și ca o oglindă a personalității. Cu alte cuvinte, dacă ea este mai degrabă timidă, discretă și delicată, îți recomandăm să optezi pentru un model fin, minimalist, cât mai simplu. De asemenea, îți sugerăm să ții cont și de vârstă și de stilul ei vestimentar, întrucât fiecare pandantiv se adresează unei anumite vârste și unui anumit fel de a fi. Printr-un pandantiv ales cu grijă, transmite-i iubitei tale mesajul pe care știi că i-ar plăcea să-l primească!

Cerceii, o dovadă a atenției la detalii

În alegerea unei perechi de cercei, atenția la detalii se dovedește a fi esențială, pentru că este necesar să ții cont de stilul vestimentar, de culorile din garderobă, de gusturile și, în general, de felul ei de a fi.

Cu siguranță va fi surprinsă dacă vei alege o pereche de cercei de culoarea ei preferată sau în forma unui simbol care știi că-i place (inimă, infinit, fluture). În cazul în care nu cunoști aceste amănunte, bazează-te pe intuiție și, bineînțeles, pe atenția la detalii: doar cunoscând-o foarte bine, ți-ai putea da seama cam ce și-ar dori să poarte.

Înainte de a alege o bijuterie pentru iubita ta, gândește-te că alegi, înainte de toate, un mesaj pentru sufletul ei.

Foto: Metaphora/Facebook

COMENTARII

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 4 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Cum poți face să conteze fiecare moment cu familia ta – metode eficiente și durabile

acum 9 zile

În familie, îți recapeți energia pozitivă, găsești sprijinul și motivația de a merge mai departe în orice situație. Este important, însă, să știi cum să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi, iar în cele ce urmează descoperi câteva metode eficiente în acest sens și care funcționează nu doar pentru moment, ci pe termen lung. Este vorba, practic, despre a te concentra asupra soluțiilor pe care le ai la îndemână pentru a le rezolva.

Înflorește și bucură-te de viață: Sugestii de wellness pentru trup și suflet

acum 11 zile

„Fericirea este poezia femeilor‟ spunea Honore de Balzac, iar studiile în psihologia pozitivă au ajuns la concluzia că, prin practicarea recunoștinței, fericirea poate fi atinsă. Vara este la doar o lună distanță de noi, soarele ne încălzește din ce în ce mai mult și, cu siguranță, fiecare dintre noi avem motive de bucurie în viață.

Renovarea de primăvară - schimbări mici, dar de efect, pentru acasă

acum 26 zile

Indiferent dacă stai la bloc sau la casă, venirea primăverii este un prilej perfect pentru a te apuca de renovarea pe care o visezi. Însă, dacă nu ai resursele necesare sau timp, câteva schimbări mai mici își pot lăsa amprenta asupra decorului interior și exterior. În această perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus, trebuie să petreci mai mult timp acasă, astfel că poți rezerva câteva zile pentru a te ocupa de câteva proiecte simple. Iată câteva idei:

Parenting modern sau cum să îl implici pe tată în creșterea celui mic

acum 33 zile

Secolul XXI redefinește concepte cu care mulți am fost crescuți și pe care le-am văzut în familia de proveniență. Femeile dovedesc în fiecare zi că pot ușor să jongleze între o carieră de succes și familie. Multe dintre ele se întorc la muncă la scurt timp după ce nasc, lăsând creșterea copilului în seama tatălui. De altfel, destule familii din România au adoptat acest trend venit din Vest, în care bărbatul intră în concediu de paternitate, și nu invers

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »