VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2013

Francezii, raniti in amorul propriu! Designerul Tom Ford: "Nu au stil si pic de sex-appeal"

Tom Ford a declarat franc, pentru cotidianul “The Telegraph”, ca americanii, compatriotii lui, nu stiu sa se imbrace, iar francezii nu isi merita "faima pentru cei mai eleganti oameni din lume".

“Nu exista alt loc cu oameni lipsiti de sex-appeal, de stil, precum francezii”, a spus celebrul designer.

Tom Ford a precizat  ca nu este anti-Franta, insa cuvintele lui ar putea fi interpretate drept o razbunare, pentru ca niciodata nu s-a simtit bine in Paris.

In 1999, grupul Gucci a cumparat casa de moda Yves Saint Laurent.  Atunci, Tom Ford a fost numit in functia de designer pret-a-porter a companiei, in timp ce Yves Saint Laurent a ramas couturier, lucru ce nu l-a multumit. “Bietul om,  face si el ce poate”, declara  creatorul de moda francez. .

In schimb, Ford iubeste Londra, acolo unde traieste de peste 10 ani. Este “casa adoptiva”, dupa cum declara acesta, fiind unul dintre putinele orase din lume in care “exista moda”, iar oamenii se imbraca bine.

Tom Ford, in varsta de 52 de ani,  nu se opreste aici cu criticile. El spune ca narcisimul frapant de pe Instagram, cunostintele limitate ale bloggerilor, precum si agitatia de pe Twitter, sunt alte lucruri pe care le detesta creatorul de moda: “Twitter-ul este cel mai prost lucru care exista”.

Foto: Hepta.ro

COMENTARII

Cum sa iti ajuti copilul sa dezvolte o pasiune pentru citit

acum 7 zile

Cititul constituie o importanta modalitate de invatare, nu doar in cazul copiilor ci la orice varsta, iar o pasiune pentru citit dezvoltata de la varste fragede nu poate fi decat benefica. Daca in primii ani de viata, copiii simt o atractie pentru carti, fiind in perioada aceea de explorare, cand descopera lucruri noi si sunt curiosi, pe parcurs, aceasta poate disparea din cauza ca vor gasi alte preocupari.

De la inventarea roții la crearea internetului: marile descoperiri care ne fac viața mai ușoară

acum 9 zile

În ultimele două secole, mulți oameni și-au folosit cunoștințele, priceperea și experiența pentru a crea un set de invenții datorită cărora activitățile zilnice sunt mai simplu de realizat.

Ce investiții să faci pentru a avea un trai mult mai confortabil: nu uita și de factorii emoționali

acum 12 zile

Nu există rețete unanim acceptate și eficiente prin care, odată aplicate, să scapi de probleme și de orice tip de factori care îți perturbă fericirea. Este esențial să fii conștientă că ceea ce ți se întâmplă zi de zi, raportat la așteptări irealiste, generează dacă nu o stare de frustrare, cel puțin una de tristețe sau dezamăgire. Ar fi bine, mai ales dacă ai muncit foarte mult pentru a te realiza, să încerci să-ți sporești confortul.

Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului

acum 29 zile

Este extrem de important să ții cont de câteva lucruri atunci când îți alegi ținutele: de la culorile care te avantajează, la tipul de siluetă pe care îl ai, pentru că astfel îți poți pune în valoare atuurile și poți ascunde micile defecte.

Scapă de lucrurile nefolositoare din casă odată cu începutul de an

acum 36 zile

Multe dintre noi am fi tentate să stabilim o zi în care să facem ordine generală, doar că acest lucru nu se întâmplă și în realitate. Mai bine ar fi să îți aloci mai multe zile și să începi activitatea cu pași mici: măcar cinci sau zece minute pe zi. Ce-ar mai trebui să cuprindă planul tău?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »