LUNI, 20 NOIEMBRIE 2017

Îți mai aduci aminte de adolescenta a cărei diformitate i-a șocat chiar și pe medicii ortodonți? Cum arată acum!

Pubertatea nu este chiar cea mai ușoară perioadă din viață, când pot apărea multe probleme de dezvoltare.

Este și cazul, deja celebru, al lui Ellie Jones, care, la 14 ani, s-a confruntat din plin cu fenomenul de bullyng, din cauza unei diformități congenitale.

Chiar și medicul ortodont a fost șocat să constate că bărbia ei nu se mai dezvoltase încă de la vârsta de opt ani.  După ce a îndurat multe suferințe psihice și sufletești, adolescenta a decis să facă o schimbare. 

Prima intervenție chirurgicală a fost programată la vârsta de 16 ani. Deși operația a fost un succes, durerile erau de nesuportat. Timp de o lună, a reușit să comunice doar prin intermediul unui carnețel și s-a hrănit doar cu lichide. 

Nu s-a dat bătută și s-a supus și celorlalte intervenții care au survenit. Curioși să vedeți cum arată astăzi Ellie? Absolut fermecătoare!

Priviți mai sus imaginile.

COMENTARII

Top 5 cele mai frumoase cărți de dragoste

acum 2 ore

Niciodată nu ai prea multe cărți și chiar dacă au mai rămas în biblioteca ta câteva pe care încă nu le-ai citit, tot îți dorești unele noi. Se spune că trăiești atâtea vieți câte cărți citești, punându-te în pielea personajelor tale...

5 cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

acum 2 zile

Perioada de izolare ne-a făcut să ne răscolim raftul cu cărți și apoi să facem ravagii pe rafturile librăriilor online, din dorința de a învăța lucruri noi. Cititul ne-a determinat să ne folosim timpul constructiv, reușind să terminăm cărțile demult începute....

Ce să porți la prima întâlnire? – 5 sfaturi

acum 3 zile

Prima impresie e greu de schimbat. Tocmai de aceea, la prima întâlnire trebuie să te asiguri că arăți impecabil. Pe lângă faptul că entuziasmul te va determina să îți alegi mai multe ținute, reușind cu greu să te decizi, este important să nu te alarmezi. Iată...

Cum menții un stil de viață sănătos: 4 sfaturi de pus în practică

acum 43 zile

Atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos și nutriție, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a te simți bine și, mai mult decât atât, pentru a preveni anumite probleme de sănătate. Și, cu toate că fiecare dintre noi își dorește să se simtă bine, poate fi complicat să știi ce reguli să urmezi și ce schimbări poți face.

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 48 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »