JOI, 23 NOIEMBRIE 2017

Shakira și Pique, scandal monstru în public! Artista a izbucnit în plâns! Ce s-a întâmplat între cei doi

 grosby group

Ultima perioadă n-a fost prea blândă cu Shakira. Mai întâi s-a zvonit că s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Gerard Pique, apoi și-a amânat turneul mondial din cauza problemelor de sănătate, iar acum, aceasta a fost surprinsă certându-se în public cu iubitul ei.

Potrivit presei spaniole, aceasta fost văzută părăsind în lacrimi restaurantul din Barcelona, unde cei doi obișnuiesc să ia prânzul. 

Potrivit martorilor, cearta ar fi început din cauza faptului că Pique a întârziat la întâlnire, lăsând-o să aștepte mult și bine la ieșirea din local.

Totul a culminat cu vorbele pe care i le-a aruncat Pique, în timp ce luau prânzul, moment în care Shakira a izbucnit în lacrimi și a plâns mai bine de un sfert de oră. 

Potrivit revistei Cuore, cei doi au părăsit separat localul... și destul de supărați!

COMENTARII

Top 5 cele mai frumoase cărți de dragoste

acum 4 zile

Niciodată nu ai prea multe cărți și chiar dacă au mai rămas în biblioteca ta câteva pe care încă nu le-ai citit, tot îți dorești unele noi. Se spune că trăiești atâtea vieți câte cărți citești, punându-te în pielea personajelor tale...

5 cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

acum 6 zile

Perioada de izolare ne-a făcut să ne răscolim raftul cu cărți și apoi să facem ravagii pe rafturile librăriilor online, din dorința de a învăța lucruri noi. Cititul ne-a determinat să ne folosim timpul constructiv, reușind să terminăm cărțile demult începute....

Ce să porți la prima întâlnire? – 5 sfaturi

acum 7 zile

Prima impresie e greu de schimbat. Tocmai de aceea, la prima întâlnire trebuie să te asiguri că arăți impecabil. Pe lângă faptul că entuziasmul te va determina să îți alegi mai multe ținute, reușind cu greu să te decizi, este important să nu te alarmezi. Iată...

Cum menții un stil de viață sănătos: 4 sfaturi de pus în practică

acum 47 zile

Atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos și nutriție, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a te simți bine și, mai mult decât atât, pentru a preveni anumite probleme de sănătate. Și, cu toate că fiecare dintre noi își dorește să se simtă bine, poate fi complicat să știi ce reguli să urmezi și ce schimbări poți face.

Vara ta poate fi una frumoasă, chiar dacă se anunță temperaturi ridicate. Esențial e să te bucuri de fiecare moment

acum 52 zile

După două luni petrecute în casă, cel mai probabil de-abia aștepți să iei parcurile la pas, munții la cutreierat și Vama Veche la cucerit. E absolut normal să îți dorești să recuperezi ceea ce ți-a fost restricționat în perioada de izolare, respectând, desigur, normele de igienă și de distanțare socială. Dacă epidemiologii nu știu sigur când va fi eradicată boala Covid-19, vremea de acum și meteorologii dau semnale clare că urmează o vară toridă. Și nu ai nevoie de multe previziuni, căci e de ajuns să te gândești la cât de rare au fost ploile în ultimul timp și cât de mult s-a extins seceta.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »