• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  Acesta este rolul pe care Cristina Ciobănaşu și l-a dorit enorm, dar credea că nu îl va obține

  La emisiunea ”Povești COOL”, difuzată la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Cristina Ciobănașu a povestit despre rolul ei din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat, din 14 februarie, în fiecare miercuri, de la ora 21.15, la Antena1.

  Criss a mărturisit, în interviul din cadrul emisiunii ”Povești COOL”, că s-a temut că nu va obține rolul Anei Caragea din serialul de la Antena 1: 

  Mă bucur foarte mult că am fost acceptată să joc în acest proiect. Am dat un casting extrem de greu, pentru că am avut o competiție zdravănă și mi-a fost frică, sincer, că nu o să iau acest rol. Cel mai mult și cel mai mult la poriectul acesta îmi place că oamenii fac totul cu drag și parcă stresul nu e așa de mare când faci lucrurile cu drag. Ana Caragea este o fetiță de 17 ani, care, în serial, o să facă și 18 ani. A trecut prin trauma de a o vedea pe mama ei murind și a rămas cu o sensibilitate în ceea ce privește iubirea de tată”.

  Deși, la televizor, totul pare simplu, iar Cristinei îi iese de minune rolul inocentei Ana, actrița povestește că, de fapt, nu este chiar atât de ușor să intre în pielea personajului ei. Iar dintre secvențele de până acum, cea mai grea i s-a părut cea în care a făcut un atac de panică și a leșinat.

  Mi-e greu să joc personajul ăsta, pentru că e foarte diferit de ceea ce am făcut până acum. Ana e matură și nu e matură, în același timp. E matură pentu că a trăit trauma pierderii mamei, iar o astfel de traumă te maturizează. Dar, nu este matură pentru că nu ia ca atare niște situații banale sau normale. De asta zic că e puțin imatură. O scevență care mi-a fost extrem de greu de jucat e cea în care Ana se întoarce acasă de la moșia mătușii ei și îi surprinde pe tatăl ei și pe Sonia sărutându-se. E prima oară când îl vedea pe tatăl ei sărutându-se cu o femeie, după moartea mamei ei. Ana are un șoc când vede asta, o cuprinde panica”.

  Cum îi este Cristinei cu programul filmărilor, care e atmosfera pe platoul de filmare, ce spune ea despre celelalte personaje aflați din clipul de mai jos.

   

  COMENTARII

  Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

  acum 12 ore

  Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

  Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

  acum 13 ore

  La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

  Pui cu legume în trei culor, preparat în stil indian și thailandez

  acum 15 ore

  Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu:  pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul...

  Marian Râlea, despre cum împăturește sarmalele cu o mână și alte lucruri frumoase, la ”PoveștiCOOL”

  acum 4 zile

  Care sunt lucrurile cu care și-a uimit colegii de platou, printre care împăturirea sarmalelor cu o mână, aflați din clipul alăturat.

  ”Mă consider sută la sută actor, nu dansator”

  acum 5 zile

  Lari Giorgescu, actor și dansator, este invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor pentru emisiunea ”Povești COOL”, difuzată de Happy Channel de la 12.30, în fiecare sâmbătă și duminică.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »