• LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

  Acesta este rolul pe care Cristina Ciobănaşu și l-a dorit enorm, dar credea că nu îl va obține

  La emisiunea ”Povești COOL”, difuzată la Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30, Cristina Ciobănașu a povestit despre rolul ei din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena1.

  Criss a mărturisit, în interviul din cadrul emisiunii ”Povești COOL”, că s-a temut că nu va obține rolul Anei Caragea din serialul de la Antena 1: 

  Mă bucur foarte mult că am fost acceptată să joc în acest proiect. Am dat un casting extrem de greu, pentru că am avut o competiție zdravănă și mi-a fost frică, sincer, că nu o să iau acest rol. Cel mai mult și cel mai mult la poriectul acesta îmi place că oamenii fac totul cu drag și parcă stresul nu e așa de mare când faci lucrurile cu drag. Ana Caragea este o fetiță de 17 ani, care, în serial, o să facă și 18 ani. A trecut prin trauma de a o vedea pe mama ei murind și a rămas cu o sensibilitate în ceea ce privește iubirea de tată”.

  Deși, la televizor, totul pare simplu, iar Cristinei îi iese de minune rolul inocentei Ana, actrița povestește că, de fapt, nu este chiar atât de ușor să intre în pielea personajului ei. Iar dintre secvențele de până acum, cea mai grea i s-a părut cea în care a făcut un atac de panică și a leșinat.

  Mi-e greu să joc personajul ăsta, pentru că e foarte diferit de ceea ce am făcut până acum. Ana e matură și nu e matură, în același timp. E matură pentu că a trăit trauma pierderii mamei, iar o astfel de traumă te maturizează. Dar, nu este matură pentru că nu ia ca atare niște situații banale sau normale. De asta zic că e puțin imatură. O scevență care mi-a fost extrem de greu de jucat e cea în care Ana se întoarce acasă de la moșia mătușii ei și îi surprinde pe tatăl ei și pe Sonia sărutându-se. E prima oară când îl vedea pe tatăl ei sărutându-se cu o femeie, după moartea mamei ei. Ana are un șoc când vede asta, o cuprinde panica”.

  Cum îi este Cristinei cu programul filmărilor, care e atmosfera pe platoul de filmare, ce spune ea despre celelalte personaje aflați din clipul de mai jos.

   

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 6 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 6 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 7 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 7 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 7 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »