• MARTI, 19 DECEMBRIE 2017

  În seara de Crăciun, la Happy Channel ai un super film cu protagonista din ”Dirty Dancing”

  La emisiunea Happy Night, ce se difuzează, în această perioadă, la Happy Channel, de la miezul nopții, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă două dintre producțiile pe care le veți putea urmări în cadrul maratonului filmelor de Crăciun.

  ”Drumul spre nuntă” o aduce pe micile ecrane pe protagoniste celebrei pelicule ”Dirty Dancing”, Jennifer Grey. Filmul se va difuza chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 20.00 (și în reluare pe 27 decembrie, de la ora 16.00).

  Acțiunea se învârte în jujul unei fotografe de nuntă , Claire Jameson, interpretată de Jennifer Grey. Din cauza vremii, aceasta este în pericol să nu mai poată ajunge la propria-i nuntă, care urmeaza să aibă loc în luxoasa stațiune montană Aspen, din Colorado. Ea nu mai găsește niciun avion și nicio mașină de închiriat cu care să poată ajunge la propria nuntă. Așa că face autostopul.

  Un Crăciun dulce” este cel de-al doilea film prezentat de Criss și Vlad la emisiunea Happy Night. Producția va fi difuzată la postul Happy Channel joi, 20 decembrie, de la ora 20.00.

  Rivalitatea dintre două profesoare ajunge la un alt nivel. În perioada Crăciunului, cele două se înscriu la un concurs culinar și fiecare crede că merită să câștige. Însă, ele nu se luptă doar pentru a câștiga respectivul concurs, ci și pentru a atrage toată atenția unui tătic singur și… sexy.
  Un film cu Erin Krakow, David Haydn-Jones, Miranda Frigon.

  Foto: imdb.com

  COMENTARII

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 4 ore

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 4 ore

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Află la ”PoveștiCOOL” ce poți învăța la Școala de Vară a Centrului Cultural turc Yunus Emre

  acum 5 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30), echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Ambasadorul Turciei în România, dl Osman Koray Ertaș, dar și cu Tuna Balka, directorul Centrului Cultural Yunus Emre.

  Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

  acum 11 ore

  Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Duminică, 22 aprilie, la Cine COOL. După 46 de ani de carieră, Vlad Rădescu face mărturisiri neașteptate: "Nu doream să mă fac actor"

  acum 3 zile

  Duminică (22 aprilie), de la ora 15:30, Irina Margareta Nistor îl are invitat la "Cine COOL" pe marele actor Vlad Rădescu. Și-a început cariera în lumea artistică încă din 1972, pe când se afla la facultate, la I.A.T.C. , la clasa prof. Sanda...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »