JOI, 29 AUGUST 2019

5 utilizări inedite pentru spray-urile cu vopsea

 Tuburile de spray cu vopsea nu trebuie aruncate după ce s-au golit. Le poți recicla sau, și mai bine, le poți reutiliza, transformându-le în obiecte inedite de decor. Iată cât de simplu este să-ți folosești imaginație și să folosești diferit aceste obiecte.

Spray-urile cu vopsea sunt folosite pentru graffiti, oferindu-ți posibilitatea să desenezi, să pictezi și să transmiți diferite mesaje în zonele special amenajate. Dar după ce aceste tuburi s-au golit nu înseamnă că s-a terminat și distracția. Îți poți folosi în continuare imaginația, pentru a refolosi creativ aceste obiecte, astfel încât să-ți decorezi locuința sau biroul într-un stil unic. Iată câte sugestii:
1. Lustre
Tuburile goale pot fi transformate în corpuri de iluminat. După ce montezi în interiorul lor firele electrice și becuri, le poți agăța de tavan, pentru ca efectul să fie și mai interesant. În acest fel vei obține propriile tale lustre, din materiale 100% reciclate. Desigur, poți colora tuburile cum dorești, atât pe exterior cât și pe interior, iar pe această pagină poți găsi câteva idei haioase, din care te poți inspira.
2. Scaune
Poți face scaune sau fotolii din tuburile goale de spray cu vopsea și nu este chiar așa de complicat cum îți imaginezi. Evident, trebuie să ai foarte multe tuburi goale, cel puțin 100, așa că dacă vrei să încerci să construiești așa ceva ar trebui să începi din timp să păstrezi toate tuburile folosite. Trebuie să le scoți etichetele, să le lustruiești bine și apoi să le fixezi pe un cadru metalic, de dimensiunea dorită. În acest fel poți obține un scaun sau un fotoliu cu șezutul și spătarul construite din tuburile goale.
3. Veioze
O altă idee interesantă este să transformi aceste tuburi într-o veioză cool, pe care să o ții pe noptieră. După ce scoți etichetele de pe tuburi le poți vopsi în orice culoare dorești, apoi trebuie să faci o gaură în partea de sus și în partea de jos, pentru firul electric. Abajurul se va fixa cu un lipici rezistent în partea de sus, astfel încât tubul va deveni suportul veiozei.
4. Vaze de flori
Poți decora tuburile goale după cum dorești și le poți da o altă funcționalitate. În acest caz, le poți transforma în vază de flori sau în suport de umbrele, ori pentru alte obiecte din casă. Tuburile au stabilitate și dacă le vopsești în nuanțe deosebite și le conferi un aspect vintage vei obține obiecte de decor unicat, cu care îi vei surprinde pe musafiri.
5. Jucării
Dacă vrei să faci o surpriză inedită unui copil, îi poți oferi cadou o jucărie făcută chiar de tine, dintr-un tub gol de spray. Vopsește tubul în culoarea pe care o crezi mai potrivită, apoi lipește pe el nasturi, eșarfe, fulare, căciuli și alte accesorii vestimentare. Tubul va forma corpul jucăriei, iar aceste accesorii vor reprezenta hainele. Nu uita să pictezi ochii și o față simpatică pentru personajul conceput de tine.

Nu ezita să-ți pui în valoare imaginația și să transformi vechile tuburi de spray cu vopsea obiecte decorative deosebite. Nu se știe cine va fi impresionat de creația ta! Proiecte de acest fel au fost prezentate inclusiv în cadrul Milan Design Week, prin urmare ai putea chiar să încerci să vinzi aceste obiecte celor care colecționează produse handmade și care apreciază creativitatea.

COMENTARII

Cum să îți reamenajezi casa cu un buget redus

acum 23 ore

Visezi la o casă care să arate ca în reviste, dar te gândești că vei avea nevoie de foarte mulți bani ca să o reamenajezi. Există însă și metode necostisitoare. Nu e nevoie decât să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă.

Iluminatul cu LED și avantajele utilizatorilor de becuri LED, de la Bricolaj Market

acum 1 zile

Iluminatul cu LED se adresează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor industriale, stradale etc. Sunt o tehnologie nouă, deja diversificată, care se adresează publicului vast

3 proiecte creative ușoare pentru cei mici

acum 6 zile

Fără a-i judeca ori corecta, părinții trebuie să le fructifice creativitatea și să-i implice în diverse activități educative și atractive. Iată câteva exemple de proiecte creative care pot fi pe placul copiilor!

Ghid de vacanta: Cum aranjezi eficient bagajele in masina?

acum 7 zile

Pregatirea bagajelor pentru vacanta ti se pare o activitate istovitoare? Ce spui, insa, de aranjarea trollerelor in masina?

Accesorii care nu trebuie să lipsească din ghiozdanul unui elev de liceu

acum 7 zile

Pe măsură ce crește, elevul renunță la multe dintre obiectele aparent indispensabile, astfel că la liceu conținutul ghiozdanului se reduce considerabil.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »