JOI, 29 AUGUST 2019

5 utilizări inedite pentru spray-urile cu vopsea

 Tuburile de spray cu vopsea nu trebuie aruncate după ce s-au golit. Le poți recicla sau, și mai bine, le poți reutiliza, transformându-le în obiecte inedite de decor. Iată cât de simplu este să-ți folosești imaginație și să folosești diferit aceste obiecte.

Spray-urile cu vopsea sunt folosite pentru graffiti, oferindu-ți posibilitatea să desenezi, să pictezi și să transmiți diferite mesaje în zonele special amenajate. Dar după ce aceste tuburi s-au golit nu înseamnă că s-a terminat și distracția. Îți poți folosi în continuare imaginația, pentru a refolosi creativ aceste obiecte, astfel încât să-ți decorezi locuința sau biroul într-un stil unic. Iată câte sugestii:
1. Lustre
Tuburile goale pot fi transformate în corpuri de iluminat. După ce montezi în interiorul lor firele electrice și becuri, le poți agăța de tavan, pentru ca efectul să fie și mai interesant. În acest fel vei obține propriile tale lustre, din materiale 100% reciclate. Desigur, poți colora tuburile cum dorești, atât pe exterior cât și pe interior, iar pe această pagină poți găsi câteva idei haioase, din care te poți inspira.
2. Scaune
Poți face scaune sau fotolii din tuburile goale de spray cu vopsea și nu este chiar așa de complicat cum îți imaginezi. Evident, trebuie să ai foarte multe tuburi goale, cel puțin 100, așa că dacă vrei să încerci să construiești așa ceva ar trebui să începi din timp să păstrezi toate tuburile folosite. Trebuie să le scoți etichetele, să le lustruiești bine și apoi să le fixezi pe un cadru metalic, de dimensiunea dorită. În acest fel poți obține un scaun sau un fotoliu cu șezutul și spătarul construite din tuburile goale.
3. Veioze
O altă idee interesantă este să transformi aceste tuburi într-o veioză cool, pe care să o ții pe noptieră. După ce scoți etichetele de pe tuburi le poți vopsi în orice culoare dorești, apoi trebuie să faci o gaură în partea de sus și în partea de jos, pentru firul electric. Abajurul se va fixa cu un lipici rezistent în partea de sus, astfel încât tubul va deveni suportul veiozei.
4. Vaze de flori
Poți decora tuburile goale după cum dorești și le poți da o altă funcționalitate. În acest caz, le poți transforma în vază de flori sau în suport de umbrele, ori pentru alte obiecte din casă. Tuburile au stabilitate și dacă le vopsești în nuanțe deosebite și le conferi un aspect vintage vei obține obiecte de decor unicat, cu care îi vei surprinde pe musafiri.
5. Jucării
Dacă vrei să faci o surpriză inedită unui copil, îi poți oferi cadou o jucărie făcută chiar de tine, dintr-un tub gol de spray. Vopsește tubul în culoarea pe care o crezi mai potrivită, apoi lipește pe el nasturi, eșarfe, fulare, căciuli și alte accesorii vestimentare. Tubul va forma corpul jucăriei, iar aceste accesorii vor reprezenta hainele. Nu uita să pictezi ochii și o față simpatică pentru personajul conceput de tine.

Nu ezita să-ți pui în valoare imaginația și să transformi vechile tuburi de spray cu vopsea obiecte decorative deosebite. Nu se știe cine va fi impresionat de creația ta! Proiecte de acest fel au fost prezentate inclusiv în cadrul Milan Design Week, prin urmare ai putea chiar să încerci să vinzi aceste obiecte celor care colecționează produse handmade și care apreciază creativitatea.

COMENTARII

Cum să faci o curățenie de toamnă ca la carte

acum 5 zile

Treaba va merge ca unsă cu aspirator vertical de ultimă generație. Nu te vei mai apleca și vei scăpa de durerile de spate.

Ce trebuie să știi, dacă vrei să-ți dai demisia de la actualul loc de muncă

acum 7 zile

Care sunt capcanele de evitat și ce obligații mai ai, chiar dacă ți-ai depus demisia.

Ghid util pentru cei care isi cauta o casa care sa ii multumeasca pe toti membrii familiei

acum 18 zile

Cand ai o familie numeroasa, este important ca locul in care locuiti sa multumeasca fiecare persoana. In timp ce tu si partenerul aveti nevoie de confort si intimitate, copiii necesita siguranta, spatiu pentru distractie, invatare si visare. Daca gospodaria include si un animal de companie, lucrurile parca devin din ce in ce mai complicate.

Telefonul mobil minimalist - Ce este și cum te ajută să fii mai productiv

acum 18 zile

Telefoanele mobile inteligente ne ușurează viața de zi cu zi, încorporând o mulțime de funcții ultramoderne. Cu ajutorul unui smartphone nu doar că dispui de numeroase moduri în care poți interacționa cu cei apropiați oriunde s-ar afla aceștia, dar poți socializa cu amicii virtuali, te poți informa și te poți deconecta de la cotidian.

6 cadouri ideale pentru nunta de argint

acum 27 zile

25 de ani de casatorie, multe emotii si un cuplu pentru care, timp de un sfert de secol, fericirea s-a impartit la doi. Nunta de argint are o semnificatie aparte.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »