MIERCURI, 20 FEBRUARIE 2019

Espressoare cu cafea capsule - De ce și cum să le alegi

 Cafeaua espresso este una dintre cele mai apreciate de către persoanele care preferă să dea startul fiecărei zile, consumând licoarea magică care le dă energie. Cea pregătită cu ajutorul aparatelor care utilizează capsule de cafea este apreciată la scară largă întrucât este ușor de preparat și poate fi dozată cu precizie. În plus, espressoarele din această categorie nu ocupă spații generoase, fiind astfel alegerea ideală atât pentru bucătăria de acasă cât și pentru birou.

De ce să alegi un espressor cu cafea capsule

Capsulele espresso pentru aparate includ cafea măcinată, inclusă într-un recipient sigilat corespunzător. Espressorul perforează ambalajul respectiv în timpul procesului de pregătire a cafelei. Iată care sunt beneficiile utilizării unui astfel de aparat:

  • Un espressor care utilizează cafea capsule are capacitatea de a pregăti cafele cu aromă puternică, la temperatură optimă și cu o diversitate de gusturi, în funcție de preferințe.
  • Aceste aparate permit pregătirea rapidă a cafelei în orice moment al zilei, ajutându-vă să economisiți timp și să nu depuneți deloc efort pentru pregătirea băuturii favorite.
  • Puteți testa diverse arome de cafea în fiecare zi, cu ajutorul aceluiași aparat. De la cafeaua cu aromă clasică, la cea condimentată cu arome speciale, neobișnuite, poți testa orice variantă vrei, atunci când ai la dispoziție espressorul potrivit.

Singura condiție este ca tipul de capsule pe care le alegi să fie cele potrivite espressorului tău. În cazul în care nu deții un aparat din această categorie, iată ce trebuie să știi pentru a-l alege pe cel potrivit.

Cum să alegi un espressor cu cafea capsule

Întrucât știm cât de importantă este savoarea unei cafele pentru persoanele care adoră să consume această băutură zilnic, astăzi ne-am propus să descoperim principalele criterii de selecție ale unui espressor cu capsule. Iată care sunt acestea și cum puteți face alegerea potrivită, conform nevoilor și preferințelor voastre!

Presiunea espressorului

Espressoarele care prepară cafea de calitate utilizând capsule sunt cele care sunt caracterizate de o presiune notabilă. Un astfel de aparat reușește să dea concentrația necesară cafelei și altor băuturi cu arome speciale, care au la bază cafea.

  • Este recomandat să vă îndreptați atenția către un espressor cu o presiune de infuzare cuprinsă între 3-15 bari, valoarea de 9 bari fiind considerată cea mai potrivită pentru aparatele utilizate la domiciliu și la birou.
  • Această caracteristică, împreună cu temperatura de 88°C a apei care infuzează cafeaua proaspăt râșnită, vor asigura o aromă puternică a băuturii servite la începutul fiecărei zile.

Espressoare cu funcții inteligente

Chiar dacă intenționați să utilizați espressorul acasă sau la birou, este important să puteți miza pe avantajele oferite de funcțiile inteligente ale unui aparat din gama celor profesionale. Astfel, este bine să vă îndreptați atenția către un espressor cu cafea capsule, care să vă permită să alegeți cantitatea de produs pe care doriți să o utilizați, în funcție de concentrația pe care vreți să o obțineți în cazul cafelei.

În plus, este avantajos pentru voi să optați pentru un espressor cu opțiunea de oprire automată, după finalizarea sarcinilor. Mai mult decât atât, funcția de auto-curățare a aparatului de cafea este una extrem de utilă, în special atunci când intenționați să utilizați espressorul în fiecare zi.

Dacă cafeaua espresso este cea pe care o preferați atunci când vă treziți, puteți alege cu încredere un espressor profesional care utilizează capsule, pentru a pregăti rapid cea mai aromată cafea.

COMENTARII

4 echipamente care îți vor face treaba mai ușoară în bucătărie

acum 15 ore

Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească pentru ca gătitul să devină o plăcere, o activitate relaxantă și nu ceva obositor și chinuitor.

Vrei o baie minimalista? Iata 5 repere esentiale pentru decorul minimalist

acum 1 zile

Afla, din randurile de mai jos, cele mai utile idei de amenajare pentru baie, si care sunt elementele esentiale dintr-un astfel de decor.

Top 9 idei utile pentru decorarea baii - Mare atentie la punctul 7

acum 14 zile

Daca te-ai saturat sa intri in baie si sa iti imaginezi momentul in care aceasta o sa arate asa cum vrei tu, ideile din acest articol sigur iti vor fi de folos.

Idei de cadouri pentru ruperea turtei si taierea motului

acum 21 zile

Desi ruperea turtei și tăierea moțului nu au nicio legatura cu practicile crestine si nu ascund vreo semnificatie aparte, sunt urmate cu sfintenie de catre parinti deoarece reprezinta un adevarat motiv de bucurie.

Cum să faci o curățenie de toamnă ca la carte

acum 34 zile

Treaba va merge ca unsă cu aspirator vertical de ultimă generație. Nu te vei mai apleca și vei scăpa de durerile de spate.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »