MIERCURI, 20 FEBRUARIE 2019

Espressoare cu cafea capsule - De ce și cum să le alegi

 Cafeaua espresso este una dintre cele mai apreciate de către persoanele care preferă să dea startul fiecărei zile, consumând licoarea magică care le dă energie. Cea pregătită cu ajutorul aparatelor care utilizează capsule de cafea este apreciată la scară largă întrucât este ușor de preparat și poate fi dozată cu precizie. În plus, espressoarele din această categorie nu ocupă spații generoase, fiind astfel alegerea ideală atât pentru bucătăria de acasă cât și pentru birou.

De ce să alegi un espressor cu cafea capsule

Capsulele espresso pentru aparate includ cafea măcinată, inclusă într-un recipient sigilat corespunzător. Espressorul perforează ambalajul respectiv în timpul procesului de pregătire a cafelei. Iată care sunt beneficiile utilizării unui astfel de aparat:

  • Un espressor care utilizează cafea capsule are capacitatea de a pregăti cafele cu aromă puternică, la temperatură optimă și cu o diversitate de gusturi, în funcție de preferințe.
  • Aceste aparate permit pregătirea rapidă a cafelei în orice moment al zilei, ajutându-vă să economisiți timp și să nu depuneți deloc efort pentru pregătirea băuturii favorite.
  • Puteți testa diverse arome de cafea în fiecare zi, cu ajutorul aceluiași aparat. De la cafeaua cu aromă clasică, la cea condimentată cu arome speciale, neobișnuite, poți testa orice variantă vrei, atunci când ai la dispoziție espressorul potrivit.

Singura condiție este ca tipul de capsule pe care le alegi să fie cele potrivite espressorului tău. În cazul în care nu deții un aparat din această categorie, iată ce trebuie să știi pentru a-l alege pe cel potrivit.

Cum să alegi un espressor cu cafea capsule

Întrucât știm cât de importantă este savoarea unei cafele pentru persoanele care adoră să consume această băutură zilnic, astăzi ne-am propus să descoperim principalele criterii de selecție ale unui espressor cu capsule. Iată care sunt acestea și cum puteți face alegerea potrivită, conform nevoilor și preferințelor voastre!

Presiunea espressorului

Espressoarele care prepară cafea de calitate utilizând capsule sunt cele care sunt caracterizate de o presiune notabilă. Un astfel de aparat reușește să dea concentrația necesară cafelei și altor băuturi cu arome speciale, care au la bază cafea.

  • Este recomandat să vă îndreptați atenția către un espressor cu o presiune de infuzare cuprinsă între 3-15 bari, valoarea de 9 bari fiind considerată cea mai potrivită pentru aparatele utilizate la domiciliu și la birou.
  • Această caracteristică, împreună cu temperatura de 88°C a apei care infuzează cafeaua proaspăt râșnită, vor asigura o aromă puternică a băuturii servite la începutul fiecărei zile.

Espressoare cu funcții inteligente

Chiar dacă intenționați să utilizați espressorul acasă sau la birou, este important să puteți miza pe avantajele oferite de funcțiile inteligente ale unui aparat din gama celor profesionale. Astfel, este bine să vă îndreptați atenția către un espressor cu cafea capsule, care să vă permită să alegeți cantitatea de produs pe care doriți să o utilizați, în funcție de concentrația pe care vreți să o obțineți în cazul cafelei.

În plus, este avantajos pentru voi să optați pentru un espressor cu opțiunea de oprire automată, după finalizarea sarcinilor. Mai mult decât atât, funcția de auto-curățare a aparatului de cafea este una extrem de utilă, în special atunci când intenționați să utilizați espressorul în fiecare zi.

Dacă cafeaua espresso este cea pe care o preferați atunci când vă treziți, puteți alege cu încredere un espressor profesional care utilizează capsule, pentru a pregăti rapid cea mai aromată cafea.

COMENTARII

Cu ce te incalti, in functie de eveniment

acum 16 ore

In randurile de mai jos am adunat cele mai bune sugestii de incaltaminte care merge de minune cu un anumit tip de imbracaminte. Iata ce trebuie sa stii.

Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

acum 20 zile

Usile multifunctionale sunt extrem de versatile, ele putand fi montate in aproape orice tip de toc. Sunt disponibile intr-o gama varianta de dimensiuni, modele si culori, ceea ce le face adaptabile in orice spatiu ai avea nevoie.

Pantofii eleganți: 5 criterii de care să ții cont, astfel încât să fii sigur că alegi un model impecabil

acum 28 zile

Daca te regasesti in aceasta descriere, te invitam sa afli care sunt principalele criterii de care sa tii cont in alegerea pantofilor perfecti!

Ce schimbări poți face în casa ta mai ușor decât ai crede

acum 112 zile

Casa este un spațiu care poartă amprenta personalității celor care locuiesc în ea, iar din moment ce preferințele se schimbă des, nici decorul locuinței nu trebuie să rămână același.

Cum să schimbi aspectul casei tale fără să cheltui o avere

acum 119 zile

Acum, la început de an, parcă simți nevoia să aduci un aer proaspăt locului pe care îl numești „acasă”. Doar că bugetul nu te încurajează musai să faci schimbări radicale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »