JOI, 12 DECEMBRIE 2019

Fostul rugbist George Baltă se alătură campaniei ”Ajut eu!” şi face un apel către români

O nouă poveste impresionantă le-a fost prezentată telespectatorilor aseară, de către Sandra Stoicescu, în cadrul seriei zilnice a campaniei Ajut eu!, de la Antena 1. Este vorba despre Eduard Iordache, un tanăr de 26 de ani, căruia i s-a schimbat complet viaţa, în urma unui accident rutier grav. În drum spre casă, într-o curbă, s-a izbit frontal cu un tir. Au urmat 33 de zile în care a fost în comă, iar faptul că s-a trezit a fost o minune atât pentru familia lui, cât şi pentru medici.

În urma accidentului şi-a pierdut un picior, iar celălalt, din cauza rănilor grave, nu îi va mai fi de ajuns ca să mai poată merge vreodată. Cu o forţă şi o voinţă de care nici el nu credea, până la accident, că este în stare, Edi şi-a găsit puterea să creadă că va merge din nou. Va avea nevoie de multe şedinţe de recuperare şi, cel mai important, de o proteză ce îi va reda speranţa la o viaţă normală.

Un alt bărbat greu încercat de viaţă i s-a alăturat lui Edi şi a făcut un apel către români să-i întindă acestuia o mână de ajutor. Fostul rugbist George Baltă, accidentat pe teren în urmă cu 13 ani şi căruia medicii i-au spus atunci că nu va trăi mai mult de 3 ore a înfruntat soarta şi a venit în platoul ”Ajut eu!” să îi demonstreze lui Eduard că o voinţă de fier şi credinţa sunt mai presus de orice.

Lui Eduard îi spun să se gândească la faptul că i-a rămas cel mai de preţ dar, viaţa. Mie mi s-a schimbat viaţa foarte mult, în bine. Acest accident este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla! Preţuiesc altfel viaţa!”, a povestit George, completând: „ştiu că cel mai mult îţi doreşti să conduci din nou. Şi eu conduc de patru ani de zile şi mi-a dat o independenţă foarte mare. Poţi să conduci din nou tirul, un picior, un accident nu te poate ţine în loc. E important să crezi în tine, viaţa nu s-a terminat la un picior amputat sau la un cărucior cu rotile!”.

Pentru a-şi putea relua cursul vieţii, Eduard are nevoie de un o proteză.

După măsurători, după toate lucrurile pe care le-au constatat medicii, sunt două variante: una de 8.500 de Euro şi cealaltă de 36.000 de Euro!”, a povestit Sandra, care a făcut un apel către telespectatori să intre pe platforma www.ajuteu.ro şi să îi redea lui Eduard speranţa unei vieţi normale.

Campania ”Ajut eu!” continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

COMENTARII

Esti in cautare de cadouri pentru copii? Iata cateva idei cool

acum 7 zile

Dacă se apropie ziua copilului tău și simți că ai rămas în pană de idei cu privire la cadourile pe care i le poți dărui, îți propunem mai jos o serie de idei care sper să îți vină în ajutor.

Ghid complet pentru achizitia unei masini din Germania

acum 10 zile

Faima masinilor din Germania este proportionala cu numarul parcurilor auto dedicate. Daca nu doresti sa fii bulversat dupa ce vezi sute si mii de masini expuse la vanzare, restrange aria de cautari inainte de a pleca din Romania.

Iata de ce ar trebui sa investesti in produse de papetarie de calitate

acum 16 zile

Cunosti si tu senzatia neplacuta care apare atunci cand seful tau te roaga sa notezi ceva important, insa, realizeazi ca nu iti mai functioneaza niciun pix? Sau atunci cand urmeaza sa inceapa o sedinta importanta, iar capsatorul pe care il ai refuza sa isi faca treaba.

5 lucruri la care sa nu faci economie cand iti amenajezi noul apartament

acum 36 zile

Economia aplicata unde nu trebuie poate sa duca la cheltuieli suplimentare, care sa genereze un cost final mai mare decat cel preconizat initial. Sa vedem care sunt cele 5 lucruri la care sa nu faci economie cand iti amenajezi noul apartament.

Vrei un decor modern cu accente industriale? Iata 5 recomandari de stil!

acum 36 zile

Acum poti combina designul industrial cu cel modern si poti obtine un decor inedit, la fel ca in revistele de specialitate. Daca iti doresti sa amenajezi un spatiu in acest stil, trebuie sa tii cont de cateva recomandari!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »