JOI, 12 DECEMBRIE 2019

Fostul rugbist George Baltă se alătură campaniei ”Ajut eu!” şi face un apel către români

O nouă poveste impresionantă le-a fost prezentată telespectatorilor aseară, de către Sandra Stoicescu, în cadrul seriei zilnice a campaniei Ajut eu!, de la Antena 1. Este vorba despre Eduard Iordache, un tanăr de 26 de ani, căruia i s-a schimbat complet viaţa, în urma unui accident rutier grav. În drum spre casă, într-o curbă, s-a izbit frontal cu un tir. Au urmat 33 de zile în care a fost în comă, iar faptul că s-a trezit a fost o minune atât pentru familia lui, cât şi pentru medici.

În urma accidentului şi-a pierdut un picior, iar celălalt, din cauza rănilor grave, nu îi va mai fi de ajuns ca să mai poată merge vreodată. Cu o forţă şi o voinţă de care nici el nu credea, până la accident, că este în stare, Edi şi-a găsit puterea să creadă că va merge din nou. Va avea nevoie de multe şedinţe de recuperare şi, cel mai important, de o proteză ce îi va reda speranţa la o viaţă normală.

Un alt bărbat greu încercat de viaţă i s-a alăturat lui Edi şi a făcut un apel către români să-i întindă acestuia o mână de ajutor. Fostul rugbist George Baltă, accidentat pe teren în urmă cu 13 ani şi căruia medicii i-au spus atunci că nu va trăi mai mult de 3 ore a înfruntat soarta şi a venit în platoul ”Ajut eu!” să îi demonstreze lui Eduard că o voinţă de fier şi credinţa sunt mai presus de orice.

Lui Eduard îi spun să se gândească la faptul că i-a rămas cel mai de preţ dar, viaţa. Mie mi s-a schimbat viaţa foarte mult, în bine. Acest accident este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla! Preţuiesc altfel viaţa!”, a povestit George, completând: „ştiu că cel mai mult îţi doreşti să conduci din nou. Şi eu conduc de patru ani de zile şi mi-a dat o independenţă foarte mare. Poţi să conduci din nou tirul, un picior, un accident nu te poate ţine în loc. E important să crezi în tine, viaţa nu s-a terminat la un picior amputat sau la un cărucior cu rotile!”.

Pentru a-şi putea relua cursul vieţii, Eduard are nevoie de un o proteză.

După măsurători, după toate lucrurile pe care le-au constatat medicii, sunt două variante: una de 8.500 de Euro şi cealaltă de 36.000 de Euro!”, a povestit Sandra, care a făcut un apel către telespectatori să intre pe platforma www.ajuteu.ro şi să îi redea lui Eduard speranţa unei vieţi normale.

Campania ”Ajut eu!” continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

COMENTARII

Cum lucrezi eficient de acasă? – 5 sfaturi

acum 2 zile

În ultimele luni, cu toții am fost obligați să învățăm să fim productivi și când am lucrat de acasă. Pentru unele persoane a fost foarte dificil de vreme ce au întâmpinat dificultăți de adaptare la acest nou stil de lucru. Multe companii au ales...

Cu ce te incalti, in functie de eveniment

acum 43 zile

In randurile de mai jos am adunat cele mai bune sugestii de incaltaminte care merge de minune cu un anumit tip de imbracaminte. Iata ce trebuie sa stii.

Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

acum 63 zile

Usile multifunctionale sunt extrem de versatile, ele putand fi montate in aproape orice tip de toc. Sunt disponibile intr-o gama varianta de dimensiuni, modele si culori, ceea ce le face adaptabile in orice spatiu ai avea nevoie.

Pantofii eleganți: 5 criterii de care să ții cont, astfel încât să fii sigur că alegi un model impecabil

acum 71 zile

Daca te regasesti in aceasta descriere, te invitam sa afli care sunt principalele criterii de care sa tii cont in alegerea pantofilor perfecti!

Ce schimbări poți face în casa ta mai ușor decât ai crede

acum 155 zile

Casa este un spațiu care poartă amprenta personalității celor care locuiesc în ea, iar din moment ce preferințele se schimbă des, nici decorul locuinței nu trebuie să rămână același.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »