LUNI, 10 IUNIE 2019

Acces Direct. Soția l-a părăsit după 30 de ani căsnicie. Fiica bărbatului: Tata nu mai mănâncă, stă nopțile pe stradă

Simte că viaţa lui nu mai are niciun sens, de aproape o lună! Atât a trecut de când soţia l-a părăsit. Femeia ar fi plecat dis-de-dimineaţă la serviciu şi, de atunci, parcă a intrat în pământ. Iar din acea zi, viaţa lui Dan s-a schimbat dramatic.

COMENTARII

Vulpița nu mai vrea să bage divorț de Viorel: Să vină și în Blăgești și să ne luăm o casă!

acum 14 ore

Vulpița face marele anunț. Soția lui Viorel Stegaru nu mai vrea să divorțeze. Tânără mămică își dorește să-și cumpere o casă alături de soțul ei.

Cum arată Vulpiţa, după ce şi-a vopsit părul, chiar în curtea casei

acum 14 ore

După ce a vopsit părul mamei ei şi după ce şi-a schimbat culoarea părului, Veronicăi i-a trecut imediat prin cap să deschidă o afacere în sat.

Vulpiţa, mişcare neaşteptată! În clipa în care a ajuns la Blăgeşti, Veronica a făcut marele anunţ: Mă mult definitiv aici!

acum 15 ore

Veronica Stegaru a plecat acasă, la Blăgeşti. Şi-a luat ADIO de la Viorel şi a plecat fără să se uite înapoi. Cum a fost primită de familia ei vom vedea imediat. Totodată vom vedea şi ce planuri are Veronica, pentru că, odată ajunsă în satul natal, aceasta a luat o decizie care...

Acuzaţii şocante! La doar 24 de ani, Nicuşor a cunoscut gustul amar al trădării: Soţia mea m-a înşelat cu vecinul de lângă casă!

acum 15 ore

Susţine că ar fi fost înşelat de soţie, cu vecinul lui! Dar el a iertat-o, de dragul fiicei lor de 2 anişori. În schimbul împăcării însă, Nicuşor Lăcătuş, tânărul tată, i-ar fi cerut un singur lucru soţiei: să renunţe la noul bărbat din viaţa ei! Cu toate acestea, Nicuşor...

"Mireasa" şi-a ales câştigătorii dragostei! După 4 luni de trăiri intense, premiul de 40.000 de euro a fost câştigat!

acum 16 ore

Şi-a găsit marea iubire, iar acum viitorul familiei lor este extrem de promiţător! Andra şi Armando şi-au unit destinele, în direct, iar ceremonia a fost văzută de milioane de telespectatori, emisiunea fiind lider detaşat de audienţă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »