JOI, 10 IANUARIE 2019

Palpitaţii şi tensiune la maximum! Simion R Ştefan, mentalistul vedetelor intră în mintea celebrităţilor. Mihai Trăistariu, în lacrimi!

Palpitaţii şi tensiune la maximum! Mentalistul vedetelor intră în mintea celebrităţilor şi le aduce în pragul infarctului! Trei vedete se vor lăsa astăzi pe mâna iluzionistului Simion R Ştefan. Mihai Trăstariu, Saveta Bogdan şi Anca Neacşu vor trăi şocul vieţii lor.

COMENTARII

Acces Direct. Comediantul Axinte sare în ajutorul Vulpiței: Voi înregistra cu ea o melodie și o voi lua în turneu

acum 18 ore

Comediantul Axinte sare în ajutorul Vulpiței. ”Voi înregistra cu ea o melodie și o voi lua în turneu”, a spus actorul la Acces Direct.

Acces Direct. Viorel, soțul Vulpiței, se implică într-o campanie de strângere a gunoaielor: Îmi doresc să ne strângem 150 de persoane

acum 18 ore

Viorel, soțul Vulpiței, se implică într-o campanie de strângere a gunoaielor. ”Îmi doresc să ne strângem 150 de persoane”, a spus acesta la Acces Direct.

Acces Direct. Vulpița, pusă la zid de fostul amant: Voi face o plângere penală pentru că am fost acuzat pe nedrept de viol

acum 18 ore

Vulpița este pusă la zid de fostul amant. ”Voi face o plângere penală pentru că am fost acuzat pe nedrept de viol”, a spus acesta la Acces Direct.

Acces Direct. Povestea Vulpitei, versiunea soacrei: Am strâns-o de pe drum. La început era cuminte

acum 18 ore

Povestea Vulpitei este spusă, la Acces Direct, de mama lui Viorel. ”Am strâns-o de pe drum. La început era cuminte”, a spus aceasta.

Acces Direct. Vulpița, pusă la punct de soacră: Tu înțelegi numai invers. Nu mai vinde castraveți la grădinar, te rog!

acum 18 ore

Vulpița este pusă la punct de soacră, în direct. ”Tu înțelegi numai invers. Nu mai vinde castraveți la grădinar, te rog!”, a spus acesta la Acces Direct.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »