LUNI, 29 APRILIE 2019

Denisa se desparte de Adrian: Între noi nu mai există o relație. Gata!

Prima despărțire de pe Insula Iubirii are loc încă din prima seară. ”Între noi nu mai există o relație. Gata!”, a spus Denisa, făcând referire la Adrian.

COMENTARII

Un nou concurs pe Insula Iubirii. Adrian și ispita Maria au câștigat detașat, spre nemulțumirea ispitei: Am încercat să-l sabotez

acum 2 ore

Adrian și ispita Maria au câștigat detașat noul concurs pe Insula Iubirii, spre nemulțumirea ispitei. ”Am încercat să-l sabotez”, a spus ispita Maria.

Adrian de la Insula Iubirii visează la o relație cu ispita Maria: Țin mult la ea! Răspunsul ispitei: Nu cred că este atât de pămpălău...

acum 2 ore

Adrian de la Insula Iubirii aproape că cerșeste o relație cu ispita Maria. ”Țin mult la ea!”, a spus acesta, însă răspunsul ispitei, ”Nu cred că este atât de pămpălău...”, nu las loc de nicio interpretare.

Bogdan, declarație de iubire cum nu s-a mai văzut la Insula Iubirii pentru ispita Irina: Mă simt atras de tine. Te plac cu adevărat și îmi doresc să formăm un cuplu!

acum 2 ore

Aflați singuri, Bogdan de la Insula Iubirii îi face o declarație de iubire ispitei Irina. ”Mă simt atras de tine. Te plac cu adevărat și îmi doresc să formăm un cuplu!”, i-a transmis acesta ispitei.

Ispita Irina comentează partida de striptease de la Insula Iubirii: Bogdan era departe de a fi excitat. Show-ul a durat 30 de minute și nu a avut nicio reacție

acum 2 ore

Ispita Irina îi face o scurtă analiză lui Bogdan, cel mai nou concurent de la Insula Iubirii. Iată ce a declarat ispita despre partida de striptease de la Insula Iubirii în care personajul central a fost Bogdan.

Costas și Eusebiu de la Insula Iubirii, demascați de ispita Irina: Sunt dezgustată complet. Dorea să-l pună într-o ipostază umilitoare

acum 2 ore

Ispita Irina le face concurenților de la Insula Iubirii, Costas și Eusebiu o analiză scurtă, dar dură. ”Dorea să-l pună pe Bogdan într-o ipostază umilitoare”, a declarat aceasta în camera de testimoniale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »