VINERI, 12 APRILIE 2019

Dans senzual în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani! Fly Project lansează piesa Mexico

Fly Project lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, piesa Mexico.

COMENTARII

Colaborarea anului 2019! Pacha Man & Cristi Minculescu & Valter & Boro lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, piesa Unde inima mea bate

acum 18 ore

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Cristi Minculescu, Pacha Man, Valter și Boro au lansat videoclipul piesei "Unde inima mea bate". "Unde inima mea bate" este o piesă cu un mesaj social, din viața reală a românilor plecați peste hotare.

Neatza cu Razvan si Dani. Bucureștiul aniversează 560 de ani de atestare documentară

acum 19 ore

Concerte, teatru ambulant, concursul internațional de 3D video mapping – iMapp Bucharest și concertele Schiller și Waldeck, pe 21 și 22 septembrie, în București, la aniversarea a 560 de ani de atestare documentară.

Cupidon este mic copil pe lângă Romanticul X! Gabriel Chioseaua, demonstrație la Neatza cu Răzvan și Dani: Eu sunt doar visul, tu infinitul din inima mea!

acum 19 ore

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gabriel Chioseaua, cunoscut sub pseudonimul de "Romanticul X", l-a învățat pe Răzvan Simion cum să cucerească o fată cu ajutorul unor versuri. Ai un talent ieșit din comun? Înscrie-te în noul concurs „Vreau să fiu la TV”pe site-ul a1.ro,...

Neatza cu Răzvan și Dani. Gabriel Chioseaua recită versuri în timp ce dansează!

acum 19 ore

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Gabriel Chioseaua, cunoscut sub pseudonimul de "Romanticul X", a recitat versuri în timp ce cânta. Ai un talent ieșit din comun? Înscrie-te în noul concurs „Vreau să fiu la TV”pe site-ul a1.ro, în secția Neatza și spune-ne ce talent ai.

Neatza cu Răzvan și Dani. El este românul care face ceasuri pentru Jean-Claude Van Damme, Sylvester Stallone și Papa Francisc!

acum 20 ore

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Pucioasa, Dambovita, a stat de vorba cu creatorul de ceasuri Augustin Matei, celebru pentru ceasurile facute pentru Jean-Claude Van Damme, Sylvester Stallone si Papa Francisc.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »