VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2019

Agenția Vip. Nuami Dinescu, cele mai sincere confesiuni: Știu cum arată depresia, trăiesc cu ea de 25 de ani

Visul din copilărie nu i s-a împlinit. Nuami Dinescu a vrut să devină profesoară, dar a picat examenul, iar astăzi este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi. A renunţat la bairamurile de acasă, iar anul acesta şi-a serbat ziua de naştere într-un mod inedit: printre animale.

COMENTARII

Rupea topurile în anii 2000 şi a dispărut brusc din atenţia publicului, iar motivul este incredibil! Domnul Problemă, dezvăluiri exclusive!

acum 3 zile

Invitat la "Agentia Vip", Domnul Problemă, pe numele său real Bogdan Tașcău, a povestit, in direct, cum şi-a întâlnit marea iubire.

Părăsită de părinţi la doar 12 ani, a luat-o de la zero fără niciun sprijin! Drama fără margini pe care preferata lui Scărlătescu a trăit-o

acum 3 zile

Invitata la "Agentia Vip", Nina Rus, preferata lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite, a povestit, in direct, drama fără margini prin care a trecut.

Momentul adevărului pentru celebra clarvăzătoare! Fanteziile extravaganței Carmen Harra

acum 3 zile

Invitată la "Agenția VIP", clarvăzătoarea Carmen Harra și prezentat, în direct, ținuta pe care o are în noul videoclip.

Agentia Vip. A văzut lumea de dincolo şi s-a înspăimântat! Edith Piaf de România s-a trezit din morţi şi a avut o viziune incredibilă!

acum 3 zile

Invitată la "Agenția ViP", cântăreața Luminița Pauliuc, cunoscută că “Edith Piaf de România", a povestit, în direct, ce a văzut când a fost în moarte clinică.

La trei săptămâni de la nuntă, Andreea Bălan a dat mare party de ziua Ellei, fetiţa cea mare!

acum 4 zile

O ţine din petrecere în petrecere! La trei săptămâni de la nuntă, Andreea Bălan a dat mare party de ziua Ellei, fetiţa cea mare! Imagini de la eveniment şi declaraţii, în premieră!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »