JOI, 16 IANUARIE 2020

Românul care construieşte trenul mai rapid decât avionul! Denis Tudor: "Va parcurge 550 de km în doar 30 de minute"

Românul care vrea să facă trenul viitorului, mai rapid decât un avion, îşi spune povestea în exclusivitate pentru Răi da Buni! Cum a ajuns Denis Tudor să lucreze pentru Elon Musk, dar şi în ce stadiu este proiectul care ne poate schimba viaţa?

COMENTARII

MC Anuryh, fosta ispită de la "Insula Iubirii", despre nopţile pierdute în cluburi!

acum 17 ore

Fosta ispită de la Insula Iubirii cântă şi dansează pe mese! MC Anuryh spune adevărul despre nopţile pierdute în cluburi

Saveta Bogdan se lasă răsfăţată de cei mai faimoşi stripperi din România

acum 17 ore

De Dragobete, Saveta Bogdan se lasă răsfăţată De musculoşii din showbiz! Cei mai faimoşi stripperi din România îi oferă artistei un antrenament ca la carte şi o învăţă mişcări interzise minorilor.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, în platoul Rai da buni

acum 3 zile

Reprezentanta Eurovision vine în platoul lui Mihai Morar! Cine este puştoaica aleasă pentru a urca în numele României pe una dintre cele mai importante scene, dar şi cum sună vocea ei 100% live.

Rai da buni. Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, cele mai tari prietene de pe Instagram, momente de panică la Asia Express

acum 3 zile

Momente de panică la Asia Express! Cele mai tari prietene de pe Instagram, clipe de coşmar. Cum au făcut faţă provocărilor, dar şi răutățile primite din partea celorlalte echipe, le spun chiar Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan!

Răi da buni. Cum a scăpat Brândușa Drăghici, cântăreața care a suferit 10 operatii într-un singur an, din cumplitul accident de pe Autostrada Soarelui

acum 4 zile

S-a răsturnat cu autocarul pe autostradă şi şi-a văzut moartea cu ochii. Brândușa Drăghici, cântăreaţa care a suferit 10 operatii într-un singur an, iar în spital şI-a cunoscut actualul soţ căruia medicii i-au dat 10% şAnse de supravieţuire.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »