MIERCURI, 15 AUGUST 2018

Nea Mărin, lovitură sentimentală pentru Vârciu. Din câteva vorbe, l-a făcut să izbucnească în lacrimi

Nu mai e un secret pentru nimeni că Nea Marin și Liviu Vârciu sunt mai ceva ca șoarecele și pisica. Însă după numeroase conflicte și tachinări, ce credeţi? Nea Marin a făcut pasul cel mare pentru împăcare! Iar declaraţia lui l-a lăsat pe Liviu Vârciu cu ochii în lacrimi.

COMENTARII

Star News. S-a spus că ar fi desfigurată de operaţiilor estetice! Dar cum arată, de fapt, Nicole Scherzinger

acum 5 ore

O super vedetă despre care s-a spus că ar fi desfigurată de operaţii estetice a fost surprinsă în ipostaze incredibile! Atenţie, vorbim despre imagini care chiar nu lasă loc de comentarii. Cum arată, de fapt, Nicole Scherzinger!

Star News. Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! Destinul i-a pregătit multe obstacole în viaţă: Asta a fost șansa mea să trăiesc

acum 7 ore

Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte! Destinul i-a pregătit multe obstacole în viaţă artistei! Doamna muzicii populare româneşti povesteşte clipele grele în care a fost pusă la încercare, dar şi care sunt fricile ei acum.

Povestea incredibilă a femeii care și-a deschis școală despre milionari. Anna Bey: Roma este locul în care a început călătoria mea

acum 8 ore

Anna Bey, sigura femeie din lume care şi-a deschis şcoală despre milionari! Le învaţă pe femei cum să intre în cercurile cu foarte mulţi bani şi să-şi aleagă soţi bogaţi.

Star News. Andreea Bălan a ales să poarte trei rochii de mireasă în ziua nunții

acum 9 ore

Primele imagini cu Andreea Bălan, în rochia de mireasă! De fapt, în rochiile de mireasă pentru că va purta trei în ziua nunţii cu George Burcea! Şi deja a făcut primele probe.

Star News. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în toiul pregătirilor pentru nuntă

acum 9 ore

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă! Cei doi şi-au ales verighetele pe care le vor purta de acum înainte, ca simbol al iubirii lor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »