MIERCURI, 29 IANUARIE 2020

Star News. Cum o susține iubitul pe Lora după moartea mamei

Ionuţ Ghenu, gest emoţionant pentru Lora după ce mama acesteia a a încetat din viaţă. Iubitul artistei a făcut o mărturirise publică, menită să arate cât de mult o iubeşte şi o admiră pe Lora, care a luptat ani la rând să-şi salveze mama de o boală nemiloasă. "Cea mai puternică leoaică din lume! Ea este regina mea, Lora!", a scris Ionuţ Ghenu într-o postare pe internet. Încă o dată, bărbatul demonstrează că îi este alături iubitei sale în orice moment şi că o susţine în cea mai neagră perioadă a vieţii ei. După mai bine de 7 ani de luptă cu cancerul, mama Lorei a încetat din viaţă, iar artista încearcă să-şi revină după lovitura cumplită primită de la viaţă.

COMENTARII

Liviu Vârciu s-a apucat de grădinărit

acum 2 zile

În timp ce alte vedete s-au închis în bucătărie şi gătesc de zor, Liviu Vârciu s-a apucat de grădinărit. Şi era şi păcat să nu profite de vremea frumoasă mai ales că a avut şi ajutor, din partea celei mai importante persoane din viaţa lui.

Cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea

acum 2 zile

A trăit dezamăgirea profundă, după ce a fost înşelată. Acum, vrea să fie sigură că nu va mai trece, niciodată, prin aşa ceva. Iată cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea, dar şi ce artificii face bruneta, pentru siguranţa familiei.

Cea mai grea cumpănă din viața Lidiei Buble

acum 2 zile

Lidia Buble face declaraţii tranşante, după ce prin presă s-a zvonit că s-ar fi despărţit de iubitul ei, Răzvan. Vedeta spune adevărul despre relaţia pe care o au cei doi, acum. Şi nu doar atât, vorbeşte şi despre familie şi face dezvăluiri despre problemele de sănătate ale...

Delia a adat în mintea copiilor

acum 2 zile

Cine a zis că artiştii nu au ce face, pe timp de pandemie? Spre exemplu, Delia şi-a găsit o ocupaţie foarte interesantă, alături de nepoţica ei, Jessie. Imaginile următoare sunt absolut savuroase şi demonstrează, în mod clar, că cea mică îşi moşteneşte mătuşa, întru totul.

Lino Golden şi-a tatuat chipul iubitei pe braţ

acum 2 zile

Lino Golden a făcut un gest impresionant, pentru iubita lui. Artistul şi-a tatuat chipul ei, pe braţ. Mai mult, unii spun că cei doi ar fi făcut deja şi logodna, în mare secret. Cum stau lucrurile, de fapt, aflăm chiar de la artist.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »