MIERCURI, 22 AUGUST 2018

Tudor Ionescu, de la Fly Project, s-a ales cu un ochi vânăt de la fetiţa lui

Tudor Ionescu, de la Fly Project, căci despre el este vorba, a fost lovit chiar de fetiţa lui care, deşi de abia a împlinit doi anişori, este destul de puternică. Fanii şi-au dat seama că a fost vorba despre un accident sau un moment de neatenţie din partea cântăreţului şi s-au amuzat pe seama fotografiei postate.

COMENTARII

Star News. Philipp Plein, sărbătorit ca un rege în Maroc

acum 17 ore

Când eşti Philipp Plein, nimic nu este prea mult de ziua ta! Designerul s-a sărbătorit cu mare fast, tocmai în Maroc! Bogătaşul ştie să profite de fiecare moment, iar noi avem imaginile care dovedesc asta!

Star News. Ioana Chișiu, adevărul despre ce se întâmplă în viața ei. Cine îi este alături

acum 18 ore

După ce s-a scris că s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Ioana Chișiu vine și face declarații tranșante. Vloggerita spune adevărul despre perioada grea prin care trece și mărturisește cine ii este alături.

Star News. Bola cumplită de care suferă Lady Gaga

acum 18 ore

Artistă celebră, mărturisiri sfâşietoare! Lady Gaga suferă de o boală incurabilă! Vorbim despre o maladie cumplită, ale cărei complicaţii sunt foarte grave. Iar pentru ea, nu există remedii, până în acest moment.

Star News. Larisa Iordache s-a logodit! Sportiva este pregătită să facă marele pas

acum 18 ore

Larisa Iordache s-a logodit! După despărţirea de fostul, sportiva nu a stat să îşi plângă în pumni! Acum, iubeşte, din nou şi este pregătită să facă marele pas.

Star News. Tristan și Cobra Tate se plimbă cu geanta plină cu bani! Ce afaceri ilegale ar face cei doi

acum 18 ore

Am pus mâna pe imaginile care vor lăsa toată România, cu gura căscată! Avem filmări exclusive, cu fostul Biancăi Drăguşanu, fratele lui şi o geantă plină cu bani! Sunt imagini 100% reale şi vorbim despre o avere la mijloc! Ce afaceri ilegale ar face fraţii Tate şi cum au ajuns să...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »