VINERI, 12 OCTOMBRIE 2018

Aoro.ro a primit un nou nume

 Magazinul românesc online de parfumuri și cosmetice rafinate Aoro.ro și-a anunțat rebrandingul. De acum se va numi Notino.ro și va face parte din grupul Notino.

Scopul principal al rebranding-ului este de a introduce principiile Notino către cât mai mulți clienti. Produsele de calitate, livrarea la timp, un serviciu bun și prețurile scăzute sunt calitățile distinctive ale companiei. Notino oferă asistență non-stop, consultanță de specialitate cu privire la selecția de produse și parfumuri de la Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Davidoff, Kenzo etc. Numărul total de branduri depășește 1500.

Compania primește mai mult de 6 milioane de comenzi și vinde 18 milioane de produse pe an. În timpul unei zile, Notino servește mai mult de 2000 de clienți. În depozitul companiei sunt întotdeauna disponibile cel puțin 5 milioane de produse și un milion de cadouri.

Simplicitate și conveniență

Pentru clienți, nu se va schimba nimic odată cu rebrandingul, cu excepția adresei site-ului și a e-mailului companiei. Informațiile asociate conturilor vor fi transferate în mod corespunzător. Utilizatorii nu vor trebui să facă nimic pentru a avea acces la istoricul comenzilor lor.

Parfumuri rafinate la prețuri accesibile reprezintă principalul avantaj al companiei Notino. O companie mare își prezintă filosofia în fața clienților din întreaga lume. Nu există nimic mai plictisitor decât recrearea conturilor, setarea lor și reconstituirea istoricului vizitelor. Rebrandingul nu va provoca astfel de probleme. Cumpărăturile vor deveni și mai ușoare pentru clienți.

Perfecțiunea ca stil de viață

Misiunea principală a lui Notino este de a aduce clienților cele mai bune branduri de cosmetice și parfumuri. Compania operează în 22 de țări și oferă servicii de calitate. Consultanții cu experiență, o gamă largă de produse și livrarea rapidă sunt avantajele principale ale Notino.

În Europa, Notino activează de mai bine de 10 ani. În acest timp, compania a oferit în mod constant clienților săi reduceri și și-a extins gama de produse. Notino returnează banii în cazul în care cumpărătorul primește un produs care este substandard. Puteți să returnați produsele în termen de 90 de zile.

Pentru grup, reputația este mult mai importantă decât profiturile pe termen scurt. De aceea, compania vinde numai parfumuri și produse cosmetice originale. Cooperarea strânsă cu distribuitorii nu permite înșelarea clienților și o face lipsită de sens.

COMENTARII

Doinița Oancea și-a serbat ziua de naștere printr-o triplă petrecere

acum 4 ore

“Mulți ani trăiască!”, i-au cântat colegii din echipa “Fructul oprit”, în momentul în care Doinoța Oancea a pășit pe platourile de filmare. Adriana Trandafir, Cosmina Dobrotă, Liviu Vârciu, Ana Crețu, dar și membrii echipei de producție au întâmpinat-o cu urări.

5 Obiecte utile pentru orice prescolar

acum 4 zile

Primul an de scoala poate fi si cel mai greu pentru copil daca nu primeste sprijinul si sfaturile de care are nevoie.

O veste cutremurătoare își va lăsa pentru totdeauna amprenta asupra celor din casa Caragea

acum 5 zile

Episod 22, sezon 2 “Fructul oprit”. Durere fără margini: “Ce blestem a venit iar pe familia noastră?!”

Care sunt diferentele dintre un fiset si un dulap metalic?

acum 18 zile

Desi se aseamana foarte mult, poti opta fie pentru un dulap metalic, fie pentru un fiset, in functie de preferintele sau nevoile afacerii tale.

Cum arată pauza de masă pentru angajații din alte țări

acum 19 zile

Orice firmă poate acorda tichete de masa, fie că are un singur angajat sau câteva sute, noua legislatie tichete de masa stabilind valoarea maximă a unui tichet la 15,18 lei.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »