JOI, 31 IANUARIE 2019

Care sunt diferentele dintre un fiset si un dulap metalic?

 Fisetul si dulapul metalic sunt piese de mobilier de birou intalnite cu precadere in aceleasi medii de activitate, potrivindu-se in situatii specifice. Astfel, cu toate ca sunt esentiale pentru organizarea si sustinerea activitatilor din companii, agentii sau institutii, ele joaca roluri diferite, precum vom vedea in articolul de mai jos. Desi se aseamana foarte mult, poti opta fie pentru un dulap metalic, fie pentru un fiset, in functie de preferintele sau nevoile afacerii tale.

Astfel, iata care sunt situatiile potrivite fiecarei piese de mobilier in parte:

Fisetul metalic - Se recomanda pentru a depozita si arhiva diverse documente importante din cadrul firmei sau companiei. Fata de un dulap metalic, fisetul poate beneficia de o compartimentare specifica, ce corespunde dimensiunilor unui biblioraft. Dintre tipurile de fisete metalice, cele mai des intalnite sunt cele cu 2, 3 sau 4 rafturi, sau cu seif sau caseta. De asemenea, fisetele metalice, la fel ca dulapurile, pot avea dotari suplimentare. Astfel, daca alegi sa comanzi acest tip de mobilier de pe site-ul Viamond.ro, beneficiezi de personalizarea comenzii, avand astfel libertatea de a opta pentru fisete metalice cu polite suplimentare, sau cu sisteme de securizare extra. Din acest motiv, poti eficientiza toate procesele din cadrul companiei, aceasta beneficiind major de pe urma unei activitati bine organizate si arhivate.

Dulap metalic - Acest tip de mobilier se preteaza indeosebi pentru depozitarea si pastrarea in siguranta a echipamentelor de lucru, a instrumentelor, aparatelor si a sculelor. Cu toate acestea, un dulap metalic este potrivit si pentru organizarea dosarelor, documentelor sau actelor de mare importanta, la fel ca si in cazul unui fiset. Iata care sunt si alte intrebuintari pentru un dulap metalic:

  • Depozitarea instrumentelor medicale, a medicamentelor sau a substantelor ce trebuie tinute intr-un mediu sigur.
  • Depozitarea sculelor si a aparatelor folosite in diverse procese tehnologice, dar si a echipamentelor de lucru, precum mastile sau castile de protectie, diverse ustensile, aparate de masurat etc.).
  • Pastrarea in siguranta a substantelor toxice sau periculoase, precum cele corozive, folosite in diverse laboratoare medicale sau de cercetare (poti opta in acest caz pentru un dulap metalic ignifug si tratat cu substante anticorozive).
  • Pastrarea materialelor didactice, in diverse institutii de invatamant (desene, harti, caiete, cataloage sau alte materiale).
  • Mentinerea in siguranta a bunurilor de valoare - Poti opta pentru un dulap metalic personalizat, cu pana la 30 de compartimente, sau pentru dulapuri metalice de tip cusete-vestiar etc.

Astfel, in concluzie, totul depinde mai degraba de preferintele si nevoile companiei tale, ambele piese de mobilier gasindu-si cu usurinta locul in orice mediu de afaceri. Alege deci un dulap metalic pentru a depozita obiecte si instrumente si un fiset metalic pentru organizarea si arhivarea actelor si documentelor importante.

Pentru a beneficia de cel mai avantajos raport calitate-pret, comanda un fiset sau un dulap metalic de pe site-ul Viamond.ro si profita de reducerile majore! Avand o experienta de peste 25 de ani ca furnizor de produse de papetarie si birotica, Viamond iti pune la dispozitie o gama selecta de piese de mobilier, realizate din tabla de otel de cea mai buna calitate. Intra pe site si poti beneficia de sfaturile expertilor in domeniu, care sunt gata oricand sa te ajute!

COMENTARII

Cum a ajuns Lavazza sa fie un brand de cafea de prestigiu?

acum 3 zile

Povestea brand-ului de cafea Lavazza a inceput, ca orice alta afacere, sub forma unui mic magazin din orasul Turin din Italia.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 6 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

În noul sezon ”Asia Express”, vedetele vor fi supuse testelor în Filipine și în Taiwan

acum 7 zile

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 7 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

acum 11 zile

Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »