Cautare: 388 rezultate dupa tagul "casnicie"

Madalina a fost 4 ore la "psihologul muzical"

acum 3603 zile

Madalina Manole a avut un dialog cu psihologul muzica Andrei Partos, la emisiunea acestuia de la Radio Romania Actualitati, in martie 2010, despre cariera, casnicie, sot si copil.

Roxana refuza sa fie sotia Burlacului

acum 3604 zile

Roxana nu pare interesata de statutul de sotie casnica a Burlacului. Ea este de parere ca ii poate oferi lui Botezatu mai degraba dragoste si pasiune, decat copii si mancare calda la masa.

Textiera a dus-o pe Madalina la ginecolog

acum 3605 zile

Roxana Popescu, textierul Madalinei Manole, a intervenit telefonic si a povestit cum a mers cu artista la un ginecolog, pentru unele probleme. Ele au fost apropiate intre cele doua casnicii, dar ulterior Roxana Popescu nu a mai avut acces la viata Madalinei.

Madalina suferea inca dupa Serban Georgescu?

acum 3611 zile

Oamenii vorbesc ca Madalina a trecut cu greu peste relatia cu Serban Georgescu si ca a suferit enorm, iar alaturi de urmatorul sot, Puiu, nu era fericita. Corina Chiriac a avut curajul sa puna punctul pe "i" si sa vorbeasca despre relatia Madalinei cu Serban Georgescu. Ea nu crede ca a fost...

Simona Sensual: ieri casnicie, azi divort?

acum 3619 zile

Dupa doar doua saptamani de casnicie, Simona Sensual l-a parasit pe Nicu Maharu. In luna de miere, Simona a fost dezamagita de sotul ei care in loc sa-i ofere dragostea lui, a preferat distractia in compania baietilor.

Cici de la "Sistem" - un an de relatie paralela cu casnicia?

acum 3619 zile

La 2 ani de la nunta, sotia lui Cici de la Sistem, Georgiana Rogojan poreclita "Caprioara", le-a marturisit unor apropiati ca a gasit cateva mesaje suspecte in e-mail-ul sotului. Continuand investigatia, coregrafa a descoperit ca Cici are o relatie paralela care dureaza de aproape un an....

Maria Loga: "Am facut dragoste in dimineata despartirii"

acum 3696 zile

Celebra cantareata de muzica populara, Maria Loga, a pus pe tapet problemele de casnicie, dar in prezent se simte o femeie implinita, alaturi de cele doua fiice, iar foarte curand asteapta nepoti, gemeni.

Maria Dragomiroiu - secretul casniciei perfecte

acum 3712 zile

Maria Dragomiroiu a vorbit despre secretul unei casnicii perfecte.

«
16
17
18
19
20