DUMINICA, 18 IUNIE 2017

Rețetă de clătite delicioase de la Doinița Oancea. Învață de la actrița din iSerialul “Când mama nu-i acasă" să pregătești un desert de nota 10!

Doinița Oancea, pe care o veți putea vedea în curând în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, le-a oferit fanilor o rețetă delicioasă de clătite. 

Dacă ai pofta de ceva dulce, Doinița Oancea îți sare în ajutor! Pe site-ul ei, actrița pe care o veți putea vedea, în această vară, în cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă", le-a oferit internauților ponturi pentru un preparat delicios. 

Doinița a împărtățit cu fanii săi rețeta sa de clătite, oferindu-le mai multe modalități de servire.

Ingrediente:
– 2 căni de făină ( aprox 400 gr)
– 500 ml lapte
– 4 ouă
– 5 linguri ulei
– 1 plic praf de copt ( echivalent a 2,3 lingurițe rase)
– jumătate de linguriță rasă de bicarbonat de sodiu
– un vârf de sare
– zahăr( eu am pus 3 linguri ca sa nu iasa dulci, voi puteti pune dublu)

Vezi aici modul de preparare!


Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon.

Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia îi aparține lui Radu Grigore, iar scenariul este semnat de Simona Macovei.

COMENTARII

Masa de sărbătoare - secrete pentru cele mai savuroase preparate din carne

acum 43 zile

Este cert, cunoscând tradiţiile gastronomice ale românilor, că una dintre vedetele de pe mesele de sărbătoare este carnea, consumată sub formă de friptură, cârnaţi, terină sau în diverse umpluturi. Însă care sunt secretele celei mai bune și gustoase fripturi sau ale unei umpluturi din carne savuroase?

Cum alegem vinul in functie de preparatul servit?

acum 88 zile

Nu orice fel de vin poate fi combinat cu orice fel de mancare, astfel ca inainte de a te indrepta catre o astfel de combinatie, trebuie sa te documentezi. Alegerea vinului potrivit in functie de preparat iti permite sa te bucuri de arome amplificate si mult mai intense. Ce vinuri alegi, pentru o masa de vis?

Mai e puțin până la Crăciun. Află care e secretul celor mai buni cozonaci

acum 93 zile

Curățenia generală și cumpărăturile se vor desfășura pe parcursul câtorva zile, așa că-ți vom da mai multe sfaturi culinare care să te ajute să mai câștigi puțin timp în bucătărie. Iată secretele celor mai buni cozonaci pe care să-i pregătești pentru masa festivă.

Cum faci din bucătărie un loc mai prietenos cu mediul

acum 94 zile

Dacă eşti pasionată de gătit ar trebui să ştii că această activitate nu este în general foarte prietenoasă cu mediul. Însă există mai multe metode de a face din bucătărie un loc de preparat hrana ecologic.

Metode de gătit rapide pentru preparate sănătoase

acum 119 zile

Există câteva metode de gătit rapide, care pot asigura necesarul de substanțe nutritive zilnic, prin preparate sănătoase și echilibrate.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »