Știați că... există o zi internațională dedicată persoanelor vârstnice?

acum 771 zile

Din seria ”stiati ca...?”, iata o serie de curiozitati.

O rețetă de-ți lasă gura apă: pastramă de berbecuț la grătar cu mujdei și mămăliguță

acum 772 zile

Don Apetit va prezinta o reteta absolut delicioasa! Pastrama de berbecut cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

În câte feluri poți găti o paella? Don Apetit îți spune cum se face acest preparat ușor și rapid

acum 775 zile

La Don Apetit, aflati in cate feluri se poate prepara o paella.

O întâlnire fericită cu actrița Laura Vasiliu din ”4 luni 3 săptămâni și 2 zile”, unul dintre cele mai premiate filme românești

acum 776 zile

Urmariti un interviu de exceptie cu Laura Vasiliu, protagonista celebrului film romanesc premiat la Festivalul de Film de la Cannes.

Voi știți cum se fac colțunașii chinezești la abur? Iată cea mai simplă rețetă

acum 776 zile

Iata care sunt secretele coltunasilor chinezesti.

Marian Râlea, despre rolul lui de țigan: ”Am avut dubii la început dacă pot să fac asta”

acum 776 zile

Marian Ralea da viata unui tigan atipic. Despre rolul sau din ”O gramada de caramele”, actorula vorbit la emisiunea ”Happy Night”.

Iată cum se prepară brânza vegetală și pateul de ficat ”de post”

acum 777 zile

La emisiunea ”Don Apetit”, Anca Alungulesei va arata cum se prepara branza vegetala.

Virginia Rogin: ”Sper ca lumea să îmi zică de acum încolo Zorica”!

acum 777 zile

Virginiei Rogin ii place atat de tare personajul ei, incat nu s-ar supara daca oamenii i-ar spune Zorica.

Criss vă prezintă cel mai așteptat concert al toamnei: Goran Bregovic, la București

acum 777 zile

Iata detaliile celui mai asteptat cincert al toamnei.

Calamar la grătar, umplut cu brânză feta și spanac

acum 778 zile

Va este pofta de o reteta greceasca?

Știți care este cel mai tare festival de filme documentare? Vă dăm un indiciu: el are loc în România

acum 778 zile

Din 26 septembrie, la Bucuresti incepe cel mai mare Festival de Film Documentar.

Durul Mirciulică ne arată și latura lui umană în ”O grămadă de caramele”. Silviu Mircescu ne spune cum se schimbă personajul său

acum 778 zile

Silviu Mircescu, alias Mirciulică din ”O grămadă de caramele”, vorbește despre personajul sau.

Ce obișnuiau românii să pună pe mese la marile case boierești acum sute de ani

acum 779 zile

Ce se manca la mesele imbelsugate ale marilor case boieresti de odinioara? La ”Stiati ca” aflati raspunsul.

Don Apetit recomandă un preparat cu istorie: ”Gustare boierească”

acum 779 zile

Iata o reteta cu ”parfum” de casa boiereasca.

Spectacol de teatru într-un... tramvai. ”Un tramvai numit Popescu”, cu Simona Popescu

acum 782 zile

La emisiunea ”Intalniri fericite”, Simona Popescu a vorbit si despre activitatea sa pe scena de teatru.

Un interviu de excepție și imagini exclusive din cadrul spectacolului de excepție ”Tragi Comedy”, by Gigi Căciuleanu

acum 782 zile

Happy Channel va aduce, in exclusivitate, imagini de la cel mai recent spectacol de balet realizat de renumitul coregraf Gigi Caciuleanu.

Simona Popescu este actrița cu niște ochi atât de albaștri, încât ar fi păcat să joace în filme alb-negru

acum 783 zile

Irina Margareta Nistor a fost cucerita de frumosii ochi ai acestei actrite.

Colecția toamnă-iarnă creată de celebra Heidi Klum vine și în România

acum 783 zile

Romanii vor putea purta, in curand, tinute create de celebrul fotomodel Heidi Klum.

Salata nu e doar o simplă salată, dacă v-o prezintă Don Apetit. Așadar, salată cu păstrăv și ceapă murată

acum 784 zile

Vlad Gherman, Don Apetit pe numele lui de pofticios, s-a dus în bucătătia lui chef Mihai Toader pentru o salată. Dar nu una oarecare, ci una mmmm, bună-bună! Salată de păstrăv cu... ceapă murată. Cum vă sună? Imediat vă spunem și ce ingrediente vă trebuie pentru o așa...

Andreas Petrescu: ”Este pentru prima oară când am fost furat!”

acum 784 zile

Andreas Petrescu a acordat un interviu emisiunii Happy Night.

La Don Apetit ai o rețetă aaaabsolut delicioasă de creveți în sos de unt

acum 784 zile

Vrei sa incerci o reteta delicioasa de creveti? Atunci noteaza!

Criss și Vlad vă invită la cel mai mare eveniment muzical al anului: Festivalul George Enescu

acum 784 zile

Iata un prim bilant al celui mai prestigios festival international de muzica, desfasurat, in luna septembrie, in Romania.

Ați mai mâncat bouyiourdi? Iată cum se pregătește pas cu pas acest preparat grecesc

acum 785 zile

Vlad s-a delectat cu o portie delicioasa de buyurdi.

Despre creveți și inima lor. Da, creveții au inimă. Unde credeți că este situată?

acum 785 zile

Criss ne spune mai multe curiozitati despre creveti.

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »