LUNI, 06 IANUARIE 2020

Profesorul de religie l-a determinat pe Alexandru Ion să urmeze calea actoriei

 Actorul Alexandru Ion, alias Alian, din serialul ”Sacrificiul”, a povestit, la Happy Channel, cum a ales el calea actoriei:

”Până să descopăr actoria, spunneam că vreau să dau la relații Internaționale Științe Economice, neavând nici cea mai vagă idee ce se întâmplă acolo, cum funcționează, cu ce se mănâncă, dar suna așa... într-un fel. Mi-a fost foarte clar că vreau să fac actorie pe la finalul clasei a IX-a, începurtul clasei a X-a. Profesorul de religie m-a oprit pe holul liceului într-o zi și m-a întrebat de ce nu merg eu la trupa de teatru...”, a rememorat Alexandru la emisiunea ”CulTOUR”.

Întrebat dacă ar avea posibilitatea realizării unui film documentar, actorul Alexandru Ion a răspuns pe nerăsouflate: despre satul în care a copilărit! De ce este atât de special acest loc magic? Aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 11 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 15 ore

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Cezar Oatu, față în față cu o serie de alegeri complicate

acum 19 ore

Alegeri, alegeri, alegeri… La emisiunea ”CulTOUR”, Cezar Oatu a fost pus să aleagă una dintre fiecare variantă propusă de reporterul Happy Channel în cadrul jocului ”Ce-ai alege?”.

Dan Bittman, la CulTour: ”Mă enervează că nu am răbdare. Îmi sare țandăra foarte repede”

acum 2 zile

Dan Bittman a vorbit, la Happy Channel, cu umor, cu seriozitate, cu nostalgie despre viața sa. Ce mărturisiri a făcut artistul la emsiunea ”CulTOUR”?

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 6 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »