MARTI, 03 DECEMBRIE 2019

Magda Catone, la ”CulTOUR”: ”Fiul meu este eroul meu și reușita mea”

Actrița Magda Catone a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu emoționant, cu amintiri frumoase, cu dezvăluiri în premieră.

- Ce răspundeați, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Voiam să mă fac musafir. Pe vremea aia era foarte potrivit, era vremea ”oracolelor” și fiecare răspunde la întrebarea asta.

- Când s-a produs declicul și v-ați propus să deveniți actriță?

- Era un început, poate chiar la grădiniță. Pentru că, foarte mulți copiii care vor să fie în centrul atenției, după aceea, dacă au talent și învață o poezie și nu se lovesc de mobile, cum zicem noi în teatru, pot să ajungă actori. Eu asta am făcut: am cultivat ceva ce mi-a plăcut.

- Părinții v-au susținut?

- Nu. M-au ajutat să mă pregătesc pentru ASE. În anul acela, se putea intra cu nota 5, eu am avut 4 și ceva. A fost anul nereușitei fericite, pentru că am dat, după aceea, la Teatru. Am reușit din a doua încercare.

- Vă plăcea matematica?

- Nu. Era un chin.

- Dacă ați putea să jucați în orice film, din orice epocă, în ce film v-ați dori cel mai mult să jucați?

- Nu știu... În ceva din Bergman. Sau Fellini. Mi-ar mai fi plăcut Almodovar.

- Despre cine puteți spune că este eroul dvs?

- Fiul meu. Fiul meu este eroul meu și reușita mea.

Despre întâlnirea cu marele maestru Amza Pellea, despre castinguri, ce spectacole recomandă actrița, ce poezie a scris fiul său, special pentru marea actriță, dar și multe alte întâmplări frumoase, aflați din în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »