LUNI, 07 OCTOMBRIE 2019

Ana Baniciu, la ”CulTour”: ”Toată lumea mă pune să fac asta!”

Ana Baniciu a revenit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Ce alte noutăți a aflat Rapha de la ea? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile Anei la cele 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

- Care e cuvântul tău preferat în limba română?

- Iubire, în toate limbile pământului.

- Ce te face să râzi cel mai mult?

- Prietenii și faptul că mi-am dezvoltat o autoironie. În general prietenii mă fac cel mai mult să râd.

- Care a fosrt cel mai înfricoșător lucru pe care l-ai experimentat?

- Lucruri înfricoșătoare am tot experimentat în ”Asia Express”. Acolo am experimentat to felul de lucruri care m-au făcut mai puternică. Cea mai înfricoșătoare a fost proba în care a trebuit să cărăm pe noi 20 de tarantule vii.

- Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

- Pe plan profesional ar fi ”Asia Express”, pentru că am muncit foarte mult la emisiunea asta și am și câștigat. Pe plan personal, că reușesc să fa cniște pași cu mine și să nu îmi mai pese de ce zice lumea.

- Ce talente ascunse ai?

- Știu să vorbesc ca un copil mic și toată lumea mă pune să fac asta. E ușor dubios talentul ăsta...

Ce a mai dezvăluit Ana Baniciu la emisiunea ”CulTOUR”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »