MIERCURI, 09 OCTOMBRIE 2019

Cezar Ouatu, la ”CulTOUR”: ”Sunt foarte mândru de numele meu de familie”

Cezar Ouatu este cel care răspunde întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Eu fac parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl meu era muzician, profesor de flaut, iar mama mea are o ureche muzicală senzațională, o voce foarte frumoasă, deși este de cu totul altă meserie. Vocal vorbind, am moștenit-o pe mama. Eu am început să studiez pianul de la 6 ani, la Liceul de Artă. Cred că dacă nu eram la Liceul de Artă, mă pierdeam, muzical”, a mărturisit Cezar Oatu la ”CulTOUR”.

Deși a povestit că, în copilărie, a dedicat mult timp studiului muzical, Cezar Oatu a povestit la Happy Channel că se bucura și de jocurile copilăriei, în fața blocului:

Mă jucam Vămița, cu mingea, tenis de picior. Improvizam niște rachete și ne jucam la perete un fel de squash”.

Unul dintre talentele sale ascunse, spune Cezar, este... gătitul.

Sunt un mare gurmand și încerc să colorez, să creez tot felul de ciudățenii de mâncare. Eu consider că și bucătăria este o artă. Atunci când gătesc, trebuie să am muzică și mâncarea îmi iese în funcție de muzica pe care o ascult. Gătitul e un talent ascuns, pentru că sunt puțini beneficiarii acestui talent”.

Cântărețul a mărturisit că este foarte mândru de numele său de familie, chiar dacă pe seama lui s-au făcut destule glume. ”Eram conștient de numele meu de familie, era previzibil că se vor face glumițe pe seama lui. Dar eu sunt foarte mândru de numele meu!”

COMENTARII

”Ar fi o provocare să stai printre oameni enervanți”, este de părere actrița Michaela Prosan, din ”Sacrificiul”

acum 3 ore

Actrița Michaela Prosan, alias Lili din serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns provocării ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii „CulTOUR”.

”Am fost realistă de mică”, a declarat gimnasta Diana Bulimar la Happy Channel

acum 3 ore

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a acceptat provocarea "Continuă fraza", unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR”, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Adrian Teleșpan, portret din 61 de întrebări la CulTOUR: ”Gătesc bine!”

acum 8 ore

Scriitorul Adrian Teleșpan a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 3 zile

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Descoper-o pe adorabila Julia Marcan, micuța actriță din ”Sacrificiul”. Un interviu surprinzător, la ”CulTOUR”

acum 3 zile

Julia Marcan (11 ani) este frumoasa și talentata copilă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Ștefaniei, din serialul ”Sacrificiul”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Micuța actriță a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »