MIERCURI, 09 OCTOMBRIE 2019

Cezar Ouatu, la ”CulTOUR”: ”Sunt foarte mândru de numele meu de familie”

Cezar Ouatu este cel care răspunde întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Eu fac parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl meu era muzician, profesor de flaut, iar mama mea are o ureche muzicală senzațională, o voce foarte frumoasă, deși este de cu totul altă meserie. Vocal vorbind, am moștenit-o pe mama. Eu am început să studiez pianul de la 6 ani, la Liceul de Artă. Cred că dacă nu eram la Liceul de Artă, mă pierdeam, muzical”, a mărturisit Cezar Oatu la ”CulTOUR”.

Deși a povestit că, în copilărie, a dedicat mult timp studiului muzical, Cezar Oatu a povestit la Happy Channel că se bucura și de jocurile copilăriei, în fața blocului:

Mă jucam Vămița, cu mingea, tenis de picior. Improvizam niște rachete și ne jucam la perete un fel de squash”.

Unul dintre talentele sale ascunse, spune Cezar, este... gătitul.

Sunt un mare gurmand și încerc să colorez, să creez tot felul de ciudățenii de mâncare. Eu consider că și bucătăria este o artă. Atunci când gătesc, trebuie să am muzică și mâncarea îmi iese în funcție de muzica pe care o ascult. Gătitul e un talent ascuns, pentru că sunt puțini beneficiarii acestui talent”.

Cântărețul a mărturisit că este foarte mândru de numele său de familie, chiar dacă pe seama lui s-au făcut destule glume. ”Eram conștient de numele meu de familie, era previzibil că se vor face glumițe pe seama lui. Dar eu sunt foarte mândru de numele meu!”

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 11 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »