VINERI, 21 APRILIE 2017

Claudiu Bleonț a făcut o mărturisire uimitoare: ”Am avut tentația să mă călugăresc!”

 ”Tovarășul Caramitru” și ”Tovarășul Beligan” - acestea sunt apelativele pe care actorul Claudiu Bleonț le-a tot folosit în interviul acordat Ancăi Țurcașiu la ”Happy Tribute” de fiecare dată când a făcut referire la actorii și, totodată, regizorii Ion Caramitru și Radu Beligan.

Am doi oamei cu care am fost încrâncenat: Caramitru și Beligan. Și într-o zi mi-a trecut, pur și simplu. M-am dus la tovarășul Caramitru și i-am spus <Să știți că până ieri v-am urât. Poate pentru că v-au cultivat unii să fiți ca o statuie>. Poate că în mine s-a acumulat o frustrare, că eu sunt cineva, și eu nu pot fi ca ei”, a mărturisit Bleonț la Happy Channel.

Claudiu Bleonț a mai dezvăluit un lucru mai puțin știut despre viața sa, despre frământările sale:

Am avut tentația să mă călugăresc, dintr-o nevoie a mea de liniște. Apoi am auzit o voce în capul meu care mă întreba dacă liniștea pe care vreau să o găsesc e a mea sau a locului”, a explicat actorul. 

Cum a decurs dialogul Bleonț-Caramitru, dar și de ce nu s-a mai călugărit, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »