• MARTI, 10 IULIE 2018

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  Este el un film animat pentru cei mici, dar, totodată, adulții se vor distra și ei urmărindu-l. Aceasta este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Despre ce film este vorba? Despre cea mai nouă peliculă ”Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, lansat în România la data de 13 iulie 2018. În ”Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă”, îi revedți pe simpaticii monştri, care se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos. Vacanța asta îl face pe Dracula să simtă fiorii dragostei, căci el se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Ea este misteriosa căpitan de navă, Ericka. Acum, este rândul lui Mavis să joace rolul părintelui supraprotectiv, ținându-i pe tatăl ei și pe Ericka la distanță. 

  Imagini și mai multe informații, în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Astăzi, la “CulTOUR”, ediție specială despre pianista Mihaela Ursuleasa: “Putea face orice. Era un miracol viu”

  acum 9 ore

   Ediția “CulTOUR”, pe care Happy Channel o va difuza miercuri (19 septembrie), de la ora 17.30, aduce în fața publicului povestea uneia dintre cele mai talentate artiste autohtone, Mihaela Ursuleasa. Telespectatorii vor putea astfel să descopere mai multe lucruri despre...

  La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

  acum 16 ore

  La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 1 zile

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 1 zile

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 2 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »