MARTI, 20 FEBRUARIE 2018

Doinița Oancea, despre Tanța: ”Este o fată de casă, cuminte, curioasă și bârfitoare”

Pe Doinița Oancea o puteți urmări miercurea la Antena 1 în serialul “Fructul oprit”. Intervievată de Vlad Gherman,  pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel, actrița a mărturisit că acest proiect i-a dat ocazia să joace un personaj pe care nu a mai avut ocazia să îl interpreteze.

Este un personaj pe care nu am mai avut ocazia să îl interpretez până acum. Este un amalgam: o fată cumințică, de casă, foarte curioasă și foarte bârfitoare. Nu aș zice că e foarte prostuță... E... foarte drăguță. Tănțica nu seamănă deloc cu Doinița. Ea are o poziție umilă și eu mă mir de unde o scot.”.

Ce asemănări și deosebiri sunt între Doinița și Tanța, cum o să evolueze personajul ei din ”Fructul oprit”, dar și care sunt cele mai amuzante momente de la filmări poți afla din interviul de mai jos.

COMENTARII

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 10 ore

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 11 ore

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 15 ore

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 1 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 1 zile

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »