MARTI, 20 FEBRUARIE 2018

Doinița Oancea, despre Tanța: ”Este o fată de casă, cuminte, curioasă și bârfitoare”

Pe Doinița Oancea o puteți urmări miercurea la Antena 1 în serialul “Fructul oprit”. Intervievată de Vlad Gherman,  pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel, actrița a mărturisit că acest proiect i-a dat ocazia să joace un personaj pe care nu a mai avut ocazia să îl interpreteze.

Este un personaj pe care nu am mai avut ocazia să îl interpretez până acum. Este un amalgam: o fată cumințică, de casă, foarte curioasă și foarte bârfitoare. Nu aș zice că e foarte prostuță... E... foarte drăguță. Tănțica nu seamănă deloc cu Doinița. Ea are o poziție umilă și eu mă mir de unde o scot.”.

Ce asemănări și deosebiri sunt între Doinița și Tanța, cum o să evolueze personajul ei din ”Fructul oprit”, dar și care sunt cele mai amuzante momente de la filmări poți afla din interviul de mai jos.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 4 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 4 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 5 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »